Zebegényi strand

Zebegényi strand

INFORMÁCIÓK

Cím

Zebegény

Zebegényi szabadstrand

A zebegényi strand a Dunakanyar egyik legszebb panorámájával várja azokat a strandolni vágyókat, akik a legmelegebb nyári napon itt szeretnének megmártózni a Duna hűsítő hullámaiban. Minden korosztály számára ajánljuk a strandot, mert aki egyszer ellátogat ide, az garantáltan beleszeret a pici, de barátságos vízpartba.

Hirdetés

Zebegényi strand

A szabadstrand partszakaszának hossza mindössze 100 méter, ezért hatalmas tömegek befogadására nem alkalmas, azonban a víz fokozatosan mélyül, tehát gyerekek számára is önfeledt pancsolást ígér. A víztisztaság megfelelő, a talaj a vízben és a parton is kavicsos, ezért aki itt szeretne fürdeni, illetve napozni, annak a megszokottnál kissé vastagabb plédet érdemes magával hozni. Ez igazán nem nagy áldozat azért a nyugalmas pihenésért cserébe, amit a zebegényi strand biztosít.

Az árnyékos területek aránya igen kicsi, a legmelegebb órákban csak egy napernyő vagy strandsátor árnyéka nyújthat menedéket számunkra a déli nap perzselő sugarai elől. A strand területén öltöző is található, a napozóágyakat pedig ingyenesen lehet használni.

Labdát, különböző vízparti játékokat, illetve szandált érdemes magunkkal hozni, homokozó felszerelésre pedig ugyancsak szükség lehet, mert a gyerekek nagyon szeretik a kavicsokat pakolni, vagy a Dunába dobálni.Belépőjegy árak

A strand használata ingyenes

Zebegényi szabadstrand – nyitva tartás

A strand nyári időszakban folyamatosan nyitva tart

Elérhetőség

2627, Zebegény

Zebegényi strand megközelítés

A zebegényi strand megközelíthető autóval, kerékpárral és tömegközlekedéssel is. A legközelebbi vasútállomás 300 méterre található, míg a buszmegállótól csak tíz métert kell gyalogolni a szabadstrandig.

Képek: Greff Tibor – I Love Dunakanyar

Település

Térkép

Zebegényi programok

Zebegényi szállásokBooking.com

Látnivalók Zebegényben

Megosztás: