Blog

Mikulásfutás

Mikulásfutás? Karácsonyfa díszítő verseny? Irány Vác!

Minden évben büszkén nézegetitek a karácsonyfátokat, és legszívesebben az egész világnak megmutatnátok, hogy milyen kreatívak vagytok? A Mikulásfutás sem okozna gondot? Most mindkét kívánságotok valóra válhat, ha Vácra látogattok!

A bőséges nyári programkínálat mellett az őszi/téli rendezvényekből sincs hiány Vácon. A két kedvencünk a Mikulásfutás és a karácsonyfa díszítő verseny, máris mutatjuk, miért!

Pizsi
Hirdetés

Karácsonyi hangulatú, egyedi fa kerestetik!

A karácsonyfa díszítő versenyt a Madách Imre Művelődési Központ szervezi, a hirdetés szerint olyan kreatív, ötletes fákat várnak a szervezők, melyeken szívesen fogadják a saját, házi készítésű díszeket is. Csak az első 10 jelentkezőnek biztosítják a díszítendő fenyőt, a többi nevezőnek saját magának kell gondoskodni a fa biztosításáról. 2017. december 8 – án, pénteken, és december 9-én, szombaton 12 óráig van lehetőség a fák feldíszítésére a helyszínen, az ünnepélyes eredményhirdetés és díjátadás pedig december 9-én, 15:30-kor lesz a Főtéren. A karácsonyfákat 2018. január 3-ig lehet megtekinteni.

Miért szeretjük?

Ki ne készülne szívesen egy ilyen megmérettetésre? Mi már azt is tudjuk, hogy mivel díszítenénk fel a saját fánkat, sőt! Tulajdonképpen akár három fával is indulhatnánk a versenyen, mert úgy készülhetne egy klasszikus, „Reszkessetek betörők!” stílusú, piros-zöld-arany verzió, egy rusztikus és egy hamisíthatatlan, letisztult vintage változat is.

Hogyan jelentkezhettek?

Személyesen, email-ben és akár postai úton is lehet jelentkezi. A részleteket itt olvashatjátok.

Mikulásfutás Vácon!

2017. december 10-én vasárnap a váci Március 15. térről indul a Mikulásfutás, ami immár 21. alkalommal kerül megrendezésre. A Mikulásfutás egy tömegsport verseny, ami mellett természetesen lesz ovis futás, és buli futás is, de a Mikulás Future 5.5, 11, és 22 km-es félmaratoni távjain is indulhattok, profi chipes időméréssel. A célba érés után mindenki cél-csokit kap a frissítő mellé és díjazzák a nemenkénti abszolút 1-2-3. helyen célba érőket is. Aki az előnevezést kényelmesen, az interneten keresztül intézi, annak nevezését, egyedi mikuláspólóval honorálják. Célba éréskor mindenki emlékérmet, és célcsomagot kap!

Miért szeretjük?

Találkozhatunk a Mikulással, csokit, csomagot, és mikulásos pólót is kaphatunk, és emellett az egészségünkért is tehetünk valamit. Családi futás is lesz, és a legnépesebb váci iskolát, váci sportegyesületet és váci céget is értékelik majd. Soroljuk még az előnyöket?

Hogyan jelentkezhettek?

Személyesen és interneten is jelentkezhettek, az alábbi honlapon olvashattok a részletekről bővebben.

Vessétek bele magatokat decemberben az adventi készülődésbe, és ha belefér, iktassatok be a programok közé egy kis karácsonyi őrületet a fadíszítő versennyel, vagy a Mikulásfutással. Az eredményekről pedig ne felejtsetek el beszámolni nekünk!

Megosztás: