Blog

Villa Idill Zebegény, panorámás zebegényi szállás

Panorámás zebegényi szállás – Villa Idill-élmény!

Jakuzzi, medence, szauna. Csak néhány jellemzője a zebegényi kikapcsolódási bázisnak, de közel sem az összes. A Dunakanyar szívében, kristálytiszta levegővel, napsütéssel és csönddel körülvéve nincs más dolgotok, mint szó szerint élvezni az életet. Irány a Villa Idill, amely egy egyedülálló dunai panorámás zebegényi szállás!

Miért érdekes egy újabb vendégház, mitől más, mint az összes többi? Hát most megmutatjuk!

Villa Idill Zebegény

Zebegényi szállás dunai panorámával

A Villa Idill különlegessége abban rejlik, hogy aki ide látogat, annak kizárólagos használati lehetőséget biztosítanak az összes létesítményre! Szabadon használhatja a szobákat, a kertet, és az extra kiegészítőket: a fa tüzelésű szaunát, a jakuzzit és a fűthető medencét.

Magyarországon sehol máshol nincs ilyen jellegű házikó, ami a Dunakanyarhoz fogható kilátással rendelkezne. Nem kell más vendéggel osztozkodni, kisorsolni, hogy melyik társaság használhatja éppen a jakuzzit, ez egy olyan panorámás zebegényi szállás, ahol mindent a magunkénak mondhatunk.

Ez a tudat olyan szabadságot és békét nyújt az ott pihenőknek, amit nagyon ritkán és kivételes helyzetekben lehet csak megtapasztalni. Ráadásul mivel egy dombtetőn helyezkedik el, ahol nem túl sok szomszéd veszi körül a házat, tényleg nincs semmi, ami kizökkenthet minket az idillből, vagy akire tekintettel kellene lenni – például kerti zenehallgatás közben.

Villa Idill Zebegény

Kikapcsolódás télen-nyáron!

A Villa Idill megálmodói nem bízták a véletlenre, ugyanis bármikor törjön is ránk a „kiszabadulni” érzés – akár szó szerint, a város forgatagából, akár egy húzósabb időszak után, az életünkből -, ide bármikor ellátogathatunk.

A jakuzzi és a szauna egész évben használható. A rossz idő sem szólhat közbe, mivel a jakuzzi fölött egy hangulatos kis „sátor” húzódik, ami alatt akár esőben is élvezhetjük a forró pezsgést, a szauna után pedig kifejezetten jól is esik, hűtésképpen.

A medence fűthető és lefedhető, így áprilistól novemberig zökkenőmentesen használható.  A Villa Idill olyan panorámás zebegényi szállás, amelyre tekinthetünk akár egy kis menedékhelyként is a sok probléma, feladat és kötelesség között.

Villa Idill Zebegény

„Elnézést, itt akarok maradni!”

Ha az időjárás mégis elvenné a kedvünk a kinti relaxálástól, a legfelső emelet egyik szobájában egy panoráma kád áll rendelkezésünkre, ahonnan ugyanúgy gyönyörködhetünk a Dunakanyar mesés látványában, mintha kint lubickolnánk.

Sokaknak a kádban fürdés együtt jár az olvasással, így a panoráma kádra könyv-, pohár- és gyertyatartó „tálca” is rögzíthető, ezzel pedig teljesen kimaxoljuk az „egyszerre hány dolognak tudsz örülni” kérdést.

Villa Idill panorámakád, panorámás zebegényi szállás

Villa Idill Zebegény

Mintha otthon lennél

Amikor elutazik egy család vagy baráti társaság pár napra kikapcsolódni, biztos, hogy valami otthon marad. A Villa Idillben minden felmerülő hiányt igyekeznek pótolni.

Újságok várják a látogatókat minden szinten és szobában, érdekes könyvek sorakoznak az ablakban. A fürdőszobában hajszárító, illetve mosógép is megtalálható, ha valaki hosszabb időre érkezik. A konyha pedig olyan, mint otthon – ha nem jobb. A konyhai eszközkészlet semmiből nem szenved hiányt, még néhány alapanyag is lapul a spejzben, ami hidd el, jól jön, mert a bolt azért messze van.

Villa Idill Zebegény

Tökéletes nap a Villa Idillben

A legjobban úgy tudjuk érzékeltetni, milyen az élet a Villa Idill területén, ha megmutatjuk, hogyan tölthetitek el egy napotokat. A reggelit a panorámaablakos asztalkánál fogyasszátok el, így egészében ráláttok a Dunakanyarra.

Ha jó idő van, ezt a teraszon is megtehetitek, ilyen helyen ritkán adódik lehetőség kávézni! Ezután lehet egy kicsit úszkálni a medencében, napozni, rossz időben az ablak előtt olvasgatni, de az őszi, tavaszi időszakban kirándulhattok is egyet. Ebéd után indulhat a wellness délután: szauna, dézsa, jakuzzi… Tetszőleges ismétlésszámmal.

Estére iktassatok be egy kerti sütögetést (van tűzrakó hely), hidegebb időben pedig inkább bújjatok oda a kandallóhoz, vagy nézzétek végig a naplementét a panoráma kádból – természetesen gyertyafény és egy pohár bor társaságában. Este, ha tiszta az idő és látni az égboltot, nézzétek a csillagokat – akár a jakuzziból. Ennél kevés tökéletesebb pillanat van.

Villa Idill Zebegény

Szóljatok a haveroknak is!

A Villa Idill 16 főre van tervezve, így céges rendezvényekre, baráti kiruccanásokra, legény/leánybúcsúkra tökéletesen alkalmas ez a panorámás zebegényi szállás, de akár kisebb tábort vagy rendezvényt is szervezhettek ide, például jógatábort.

Hiába a nagy létszám, könnyedén el tudtok szeparálódni egymástól, külön szinteken vannak a szobák, és bár meglepő lehet – de annál örömtelibb-, hogy minden egyes szobához tartozik egy fürdő, ezzel megelőzve a várakozási vagy esetleges osztozkodási problémákat.

Villa Idill Zebegény, szállás Zebegény

Foglalás

Ezek után nem meglepő, hogy nagyon előre kell foglalnotok, ha a Villa Idillbe szeretnétek látogatni. Olyannyira, hogy általában január végére betelik az egész nyár, amikor is egy hétre lehet kivenni a házat. Viszont ne búsuljatok, a nyaralást májusra és szeptemberre is tervezhetitek, mivel az idő az utóbbi években elég meleg hozzá, és ahogy említettük, minden használható ilyenkor is!

Villa Idill elérhetőségei:

Weboldal: www.villaidill.hu

Facebook: www.facebook.com/villaidill

Instagram: www.instagram.com/villaidillzebegeny

Cím: 2627 Zebegény, Őz út 1., Tel: +36-70-224-5330

Email: info@villaidill.com

Megosztás: