Blog

Hangadó nyár esti koncertek - Horány

Garantált a bombasztikus zenei élmény Horányban!

Nem áll meg az élet egy pillanatra sem Horányban! Ahogyan ígértük, folytatódnak a Hangadó nyár esti koncertek, és ha nem akartok lemaradni a fantasztikus Kubai és a Délszláv estről, csapjatok bele a lecsóba – akkor is, ha a horányi lecsófőző verseny még várat magára! Mutatjuk, micsoda nyári esték várnak rátok!

Hirdetés

Mivel – legnagyobb örömünkre – nagyon szerettétek a Jack Cannon Blues Band és a Török Ádám és a Mini zenekarok koncertjeit, ezért nem meglepő, hogy az elképesztően sikeres este folytatásért kiált Horányban. Nem is kell rá sokáig várnotok!

Nyár esti koncertek - Horány

Elképesztően izgalmas nyári koncertek

Ha érzitek magatokban Kuba, Mexikó, Brazília, és Columbia zenéinek forró és lüktető ritmusát, és égtek a vágytól, hogy megtekerjétek a csípőtöket a Latin Combo zenekar zenéjére, akkor mindenképpen gyertek el június 30.-án a horányi Piac térre, ahol a kubai/karibi hangulat garantáltan meghozza majd a kedveteket a tánchoz.

Európa egyik legjobb kubai zenekara tudja, mitől döglik a légy, saját játékstílusuk messze földről híres, ezért akár otthon vagytok a latinos zenei stílusban, akár csak most ismerkednétek vele, biztosan magával ragad majd benneteket a horányi Kubai est hangulata.

Július 28.-án ismét érdemes lesz lefoglalni az első sorokat a horányi színpad előtt, ugyanis a Délszláv estvendége a népszerű városi folk együttes, a Babra Band lesz. A délszláv népzenei vonalat képviselő zenekarnak öt tagja van, akik a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen verbuválódtak össze, azóta pedig minden koncertjükön elsöprő sikert aratnak.

Ha kedvelitek a tamburazenét, és kíváncsiak vagytok, hogy a zenekar egyetlen női tagja hogyan mutatja be fergeteges tudományát nagybőgőn, mindenképpen gyertek Horányba, találkozzunk a Hangadó nyár esti koncertek záró eseményén. A koncertek mindkét alkalommal díjmentesen látogathatók.

Vigyázat! Nem garantáljuk, hogy szeptembertől nem vesztek majd néhány tánc-, és zeneórát, hogy a hideg téli estéken otthon is fel tudjátok majd idézni a nyári koncertek forró hangulatát.

Fotók: Kovács Attila

Megosztás: