Blog

Szentendrei fesztivál

Őrületes élmény volt az idei Pestisűző Fesztivál!

A 2019-es Pestisűző Fesztivál nem okozott számunkra csalódást, annál is inkább, mert pontosan ezt a színes, vidám, fergeteges pörgést vártuk a szentendrei fesztiváltól. Ha tudnánk, mikor lesz jövőre, már beírnánk a naptárba, addig azonban mutatjuk, milyen őrületesen rendhagyó élmény volt ez a hétvége!

Hirdetés

Idén is tarolt a szentendrei fesztivál!

A táncosok, a zászlóforgatók, a dobosok, és a szervezők munkája idén is messze felülmúlta a várakozásainkat, ahogyan az evezősverseny és a koncertek is sok embert vonzottak Szentendre egyik legszebb részére, a Duna korzóra.

A második alkalommal megrendezett fesztivál népszerűsége nagyon úgy tűnik, hogy a következő években is töretlen marad. Ez nem is annyira meglepő, ha belegondolunk abba, hogy Szentendre nem szokott mellényúlni. A tavalyi évvel ellentétben idén még az eső sem kergette el a rendezvényekről az érdeklődőket, tehát el kell ismernünk, hogy semmi akadálya nincs annak, hogy végigfesztiválozzuk Szentendrével a nyarat (és az őszt is).

Ehhez tökéletes kezdés volt a Pestisűző Fesztivál, amelynek pazar és hangulatos programjairól nyilvánvalóan a képek mesélnek legszínesebben. Máris mutatjuk őket!

Pestisűző Fesztivál 2019
Fotó: Deim Balu photography
Szentendrei Pestisűző Fesztivál
Fotó: Deim Balu photography
Szentendre Pestisűző
Fotó: Deim Balu photography
Szentendre fesztivál
Fotó: Deim Balu photography
Pestisűző Fesztivál
Fotó: Deim Balu photography
Pestisűző fesztivál Szentendre
Fotó: Deim Balu photography
Pestisűző Fesztivál
Fotó: Deim Balu photography

Féktelen tombolás a Pestisűző Fesztivál koncertjein!

Ha részt vettetek a fesztiválon, akkor tudjátok, hogy megint olyan koncert-élményben volt része a látogatóknak, amelyet már megszokhattak, nem beszélve arról, hogy a vízparton felállított színpadnál a kánikulát is könnyebben el lehetett viselni.

The Pontiac, a Colorstar és Péterfy Bori & Love Band a szombati napot tette felejthetetlenné. Vasárnap pedig a Konyha zenekar, az Aurevoir. és a PASO koncertje ejtette ámulatba a Pestisűző Fesztivál közönségét.

Mit lehet tudni az evezősversenyről?

A vidám verseny idén is elképesztően jól sikerült! Színes jelmezekben, és még színesebb hajókban mérték össze tehetségüket a munkatársak, családok, baráti társaságok, kicsik és nagyok egymással, de még a négylábúak is szerepet vállaltak a csónakok indításánál.

A mi kedvencünk a hatalmas sárga gumikacsa „utánfutó”, és a sok színes jelmez, ami még vidámabbá tette a versenyt. A videót látva megfordult a fejünkben, hogy jövőre saját csapatot indítunk egy hatalmas felfújható dinnyével, mert ezt a bulit kár lenne kihagyni!

Egy szó mint száz. Nem csalódtunk a rendezvényben, sőt!

Ez a sok színes élmény, vizes kaland és szenzációs program egyre jobban megerősít bennünket abban, hogy azt a bizonyos sátrat, amit tavaly fel szerettünk volna állítani Szentendrén, hogy ne maradjunk le semmi jóról, ideje beszerezni!

Megosztás: