Blog

Dunakanyar látnivalók, kisfilm a Dunakanyarról

Bámulatos kisfilm a Dunakanyarról – Hihetetlen élmény!

Az elmúlt években nektek, fantasztikus fotósoknak/videósoknak, és a technika fejlődésének köszönhetően nagyon sok szép felvételt oszthattunk meg veletek a Dunakanyarról az oldalon. Szerencsére most sem lesz ez másképp, és ha lehet még fokozni a fantasztikus jelzőt, akkor most bátran megtesszük. A következő kisfilm a Dunakanyarról biztosan levesz majd a lábatokról, nem véletlenül jutalmazta különdíjjal a III. Savaria Filmszemle zsűrije.

Prédikálószék

 

Tartalomjegyzék:

Kisfilm a Dunakanyarról

 

Amit tudnotok kell a filmről, az az, hogy egyszer nem elég megnézni. Sőt, igazából kétszer sem, mert mindig van olyan jelenet, amit vissza fogtok pörgetni, hogy jobban lássátok, milyen tájakra kalauzol el benneteket a film készítője.



A Vadállókövek, a Rám-szakadék, a Holdvilág-árok, a Dera-szurdok, vagy a Bükkös-patak völgyei biztosan nem ismeretlenek számotokra. Ha szerettek túrázni, talán már mindegyik helyen jártatok. Az pedig 100%, hogy ennek a filmnek a hatására még azok is felállnak majd a fotelból, akik amúgy nem szívesen húznak túrabakancsot.

A Dunakanyar bővelkedik természeti kincsekben, melyeket kár lenne nem felfedezni. Ugye ti is így gondoljátok?

Hirdetés

Tudtátok?

A Rám-szakadékban például télen-nyáron kirándulhattok, de figyelnetek kell arra, hogy a Pilisi Parkerdő oldalán rendszeresen frissítik az információt, miszerint jelenleg érvényben van-e korlátozás az adott területen!

Nincs más hátra, mutatjuk a kisfilmet, amelyben a narrátor rövid történelmi kitérőkkel, érdekes titkokkal teszi még élvezhetőbbé az amúgy is fergetegesen profi operatőri munkával készült alkotást.

Ugye ti is alig várjátok, hogy legközelebb is nyakatokba vegyétek a térséget? Nem csodáljuk, van olyan élmény, amit újra és újra át kell élni, mert egyszer nem elég belőle. Ha van olyan alkotás, amely biztosan minden Dunakanyar-imádónak tetszeni fog, akkor ez biztosan az. Mi akár órákig is tudtuk volna még nézni!

Amennyiben úgy érzitek, hogy szívesen kalandoznátok még tovább (akár virtuálisan is) a Dunakanyar legszebb részeinek egyikén, tekintsétek meg a Szigetmonostor – A béke szigete c. alkotást is, mely Czikora Tamás, Kovács Attila, és Kovács Tibor filmje. A filmet ide kattintva érhetitek el!

Kellemes mozizást kívánunk, a Dunakanyar most sem fog csalódást okozni!

Megosztás: