Blog

Szigetmonostor, PirosLábos Fesztivál

Töretlen a bájos PirosLábos Fesztivál népszerűsége

Azzal kapcsolatban egy szemernyit sem kételkedtünk, hogy a szigetmonostori PirosLábos Fesztivál 2019-ben is hatalmas népszerűségnek örvend majd. Amikor azonban ránéztünk az időjárás jelentésre, attól tartottunk, hogy a sok eső miatt a település utcáin csónakkal kell majd közlekedni, de minimum kajakokkal. Nos, az eső sajnos valóban megérkezett, de ez szerencsére senkinek nem vette el a kedvét attól, hogy Monostorra látogasson!

PirosLábos Fesztivál
Fotó: Kovács Attila
PirosLábos 2019
Fotó: Kovács Attila

PirosLábos Fesztivál – Élmények mindenkinek

A fesztivál programja minden évben nagyon erős. A vonzereje pedig akkora, hogy senkinek nem fordult meg a fejében, hogy esős időben otthon maradjon. Összegyűjtötték az esernyőket, esőkabátokat és gumicsizmákat, és már indultak is Szigetmonostorra, hogy felkeressék a falu nyitott portáit, és megtekintsék a színpadi műsorokat.

A gasztroélmények szerelmeseinek sem kellett csalódni az ételválasztékban, és a vásári portékák is szép számmal cseréltek gazdát a szombati rendezvényen. Mindig élmény látni, ha a legkisebbek is örömmel vesznek részt a programokon. A Dunakanyar legbájosabb fesztiváljára pedig szép számmal érkeztek családok, és baráti társaságok.

Boldogan ismerkedtek a helyiekkel, és megcsodálták a temérdek vidám piros lábost, amely már messziről integetett az eseményre érkezőknek.

A fesztivál ráadásul nem csak baba- és gyermekbarát, de a négylábúak is boldogan rótták a köröket az udvarokban és Szigetmonostor utcáin. Alig telt el a nap, máris elárasztották a közösségi oldalakat a legvidámabb élményfotók, amelyek egytől-egyig arról tanúskodnak, hogy a rendezvény mindig tud újat mutatni, a helyi lakosoknak és a visszatérő vendégeknek is.

Tipp!

Jövőre is szeretnétek részesei lenni az élménynek? Akkor figyeljétek a következő PirosLábos Fesztivál időpontját, és hamar véssétek be a naptárba!

Ez a rendezvény lassan ugyanolyan családi program lesz, mint a közös kerti sütögetések, de itt garantáltan több meglepetéssel találkoztok egyetlen nap alatt!

Fesztivál Szigetmonostor
Fotó: Kovács Attila
PirosLábos Fesztivál 2019
Fotó: Kovács Attila
PirosLábos Fesztivál programok
Fotó: Kovács Attila
PirosLábos Fesztivál Szigetmonostor
Fotó: Kovács Attila

Ha részt vettetek a programokon, akkor szinte biztosak vagyunk benne, hogy a fenséges ételek illatát még most is érzitek az orrotokban. A vásárban szerzett piros lábasok pedig már a konyhátokban mosolyognak rátok. Így emlékeztetnek majd arra, hogy ez a fesztivál minden évben kihagyhatatlan program!

Megosztás: