Blog

Kékevező Fesztivál 2019

Új hullámokon jön a Kékevező Fesztivál 2019

Miért beszélünk új hullámokról? A Kékevező Fesztivál 2019-ben teljesen megújul! Változatos programokkal, kulináris és vízparti élményekkel immár három napon keresztül várja a Horányba érkező érdeklődőket. A kikapcsolódás és a fergeteges hangulat garantált, és gyerekeket sem érdemes otthon hagyni, hiszen számukra is izgalmas programokat tartogat Horány vízparti fesztiválja!

A fesztivál célja az, hogy a látogatók megtapasztalják, milyen élmény Horányban nyaralni, élni, vagy legalább egy jó hétvégét eltölteni.

Kékevező fesztivál
Fotó: Kovács Attila

Kékevező Fesztivál 2019 – Programok

Mint már újságoltuk, idén három napon keresztül élvezhetitek Horány vendégszeretetét. A programokat itt találjátok, szemezgessetek közülük bátran!

Pénteki programok (2019.07.12)

A Kékevező Fesztivál 2019-ben már pénteken, július 12-én este megnyitja kapuit! A Torony Étteremnél Kárász Eszter franciasanzon-estje, és a Sáfrán Jam kocsmazenélése kihagyhatatlan program lesz, és nyilvánvalóan meghozzák a kedvet a szombati és vasárnapi eseményekhez!

Szombati programok (2019.07.13)

Ha szerettek a Szentendrei-sziget ölelésében sportolni, akkor vegyetek részt szombaton a korán reggel induló gátfutáson, amit a helyi Kacagva Kocogók szerveznek. A horgászok nagy örömére ezzel egy időben kezdetét veszi a horgászverseny is, ahova csak érvényes engedéllyel, napijeggyel lehet jelentkezni!

A piactéren nyit a kézműves vásár, ahol helyi kistermelők, kézművesek kínálják portékáikat, de szuper kulináris élményeket is szerezhettek a gasztrokínálatból csemegézve. Három alkalommal is megjelenik majd a Trapp Top Flotta, hogy gólyalábas ramazurit csapjon, a Riegel Cajon jóvoltából pedig egy kis közös doboláson is részt vehettek.

Délután jönnek a senior és a junior táncosok, este utcabál lesz Bebe és zenészbarátai közreműködésével. Késő este a Cascade Music Jam gondoskodik a megfelelő hangulatról.

Kékevező Fesztivál 2019, júliusi fesztivál, Dunakanyar, Horány
Fotó: Kovács Attila

Az idén is lesz vezetés az Erdei Telep enyhet adó fái alatt, sőt a legmelegebb órán bábszínházban nézhetik meg a legkisebbek Mamlasz király történetét. Barátságos jószágok fogadják a vendégeket a Pusztamonostori Birkás tanyán, ahol tradicionális falatokkal várják a látogatókat ebédre, mindeközben pedig a parton folyamatosan zajlanak a szabadidős programok!

Próbára tehetitek a tudásotokat a vízi sportokban, letesztelhetitek a kajakokat, kenukat és sárkányhajókat, de nevezhettek a strandröplabda bajnokságra is. Este szúnyogűző tábortűz lesz a megfáradt strandolóknak.

Kékevező Fesztivál 2019
Fotó: Kovács Attila

Vasárnapi programok (2019.07.14)

Vasárnap reggel morzsa party, avagy korhely reggeli lesz több helyszínen is. Nyit a piac, ham and eggs lesz a Torony étteremben, és „Jó a fasírt!” jeligére hagyományos horányi reggelit is kóstolhattok halk zeneszó mellett az Attila Büfében.

A programokkal kapcsolatban még több információt találtok a rendezvény Facebook oldalán, Eseményén, és Szigetmonostor honlapján!

Töltsétek az időt Horányban, és hozzatok magatokkal fürdőruhát is, mert a Duna hűsítő vizére nehéz lesz nemet mondani!

Megosztás: