Blog

Termálfürdő Leányfalu felújítása

Rövidesen megkezdődik a Termálfürdő Leányfalu felújítása – VIDEO!

Ki ezért, ki azért szereti a közel 50 éve működő strandot, de tény, hogy Leányfalun télen-nyáron szívesen pihenünk és fürdünk. A Termálfürdő Leányfalu felújítása rengeteg kérdést vet fel, és bár nagyon szerethető a fürdő retró hangulata, az épületre bizony ráfér a fejlesztés és a felújítás. A 250 millió forintos beruházás a tervek szerint hatalmas változást hoz a „Fürdőliget” életébe.

Leányfalu strand

A Termálfürdő Leányfalu felújítása

Ha követtétek a stranddal kapcsolatos híreket, akkor tudjátok, hogy idén már már felújították az 50 méteres úszómedencét, amely minden évszakban üzemel. A beruházás megközelítette az 50 millió forintot, ám ezen felül még további 250 millió forintot költenének a környék kedvenc strandjának modernizációjára.

Pizsi
Hirdetés

Valljuk be, a retró hangulat csak egy bizonyos ideig és mértékben kedvelhető. Egyes részek, így a főépület is nagyobb fejlesztést igényel, hogy valóban kellemes élmény legyen a következő 50 évben is itt kikapcsolódni. A látványbemutató videó ígérete szerint a jövőben sokkal több pad és asztal szolgálja majd a fürdőzők kényelmét, sőt! A medencék egy jakuzzival és egy csúszdás élménymedencével bővülnének.

A vendéglátóhelyiségek egy része a főépületbe költözne át, a strand területén pedig a korábbinál feltehetően több árnyékos rész lesz. Ezt egy hangulatos kis mini színpad egészíti majd ki, és még ki tudja, milyen meglepetések várnak ránk!

A Termálfürdő Leányfalu felújítása várhatóan szakaszosan fog történni, így nem kell aggódni amiatt, hogy a fürdő bezárja kapuit. Szó sincs erről, a strand új köntösben, de a régi, megszokott hangulattal és vendégszeretettel várja majd a továbbiakban is vendégeit. Mivel a fürdő gyógyvizes medencével is rendelkezik, ez különösen fontos a környéken élők számára.



A beruházás terveit Lukács Péter építész készítette el, jelenleg felmérik a lakosság véleményét a fürdőfejlesztéssel kapcsolatban. A végleges irány mindenesetre már így is érezhető és látható a látványbemutató videóban, amely egy kis időutazásra invitál bennünket.

Kíváncsian várjuk a fürdőben zajló munkálatokat, és a várhatóan nagyon látványos és mindent igényt kiszolgáló komplexum megépülését.

Megosztás: