Blog

Esztergom Búbánatvölgy

Mesébe illő látványt nyújt a havas téli Búbánatvölgy!-VIDEO

Az Esztergom közelében fekvő Búbánatvölgy az egyik kedvenc kirándulóhelyünk, hiszen télen-nyáron gyönyörű, friss a levegő, és pótolhatatlan élményeket szerzünk. Nyáron persze többször járunk erre, hogy elbújjunk a nagy hőség elől a tavak rejtekében, de az alábbi videó láttán komolyan elgondolkodtunk rajta, hogy napi célpont kellene, hogy legyen Búbánatvölgy.

 

A mesébe illő Búbánatvölgy

 

A Szamárhegy lábánál fekvő völgy a családosok, a horgászok és a romantikát kedvelők számára éppen olyan kedves úti cél, mint a túrázást kedvelő baráti társaságoknak és osztályoknak. Nyáron jóleső érzés a fák árnyékában pihenni, és bográcsozni, míg ősszel a színes falevelek, nyáron pedig a virágba boruló fák látványa miatt élvezzük szívesen Búbánatvölgy vendégszeretetét.

A horgászversenyek, főzőversenyek és biciklizések csak még inkább tarkítják a programot, ami egyébként is nagyon színes a csodás természeti adottságoknak köszönhetően. A közeli játszótér és a tavirózsák pedig csak tovább tetézik az örömünket minden kirándulás alkalmával.A terület télen hasonlóan jól járható, mint nyáron, hiszen a kiépített utak nagyon jó minőségűek, így akár egy szánkóval is megtehetitek a sétátokat, ha nagy a hó. A gyerekek biztosan örülni fognak neki.

Skanzen – Múzeumok Éjszakája
Hirdetés

Arra azonban ügyeljetek, hogy a természet háborítatlanságát megőrizzétek. Ezt persze nem fogja befolyásolni egy kis hógolyózás, vagy hóember építés, sőt! Ha valahol, hát itt tovább megmarad a hó, mint a települések központi részén.

Mutatjuk a Búbánatvölgyről készült legszebb téli drónvideót, amely a Colonial Drone Cinematography munkája. Ez a videó egy valóságos mesebeli világot mutat be nekünk az ország legszebb részén, a Dunakanyar ölében.

 

Ha pedig egy kis nyárra vágytok a téli napokon, akkor kattintsatok ide a Búbánatvölgyről készült nyári drónvideóért. Érdemes megnézni, mennyire szép arcát mutatja nekünk télen-nyáron!

Megosztás: