Blog

Ismerős Arcok koncert - Szentendre

Rövidesen két Ismerős Arcok koncert is lesz a Dunakanyarban!

Ugye ti is szívesen zárnátok az évet egy jó kis koncerttel? És mit szólnátok, ha azt mondanánk, hogy így is kezdhetitek? Bizonyára ismerős számotokra az Ismerős Arcok zenekar, amely népszerű fellépője lett a hazai fesztiváloknak, város-, és falunapoknak, illetve a hagyományőrző találkozóknak. Rövidesen két Ismerős Arcok koncert is lesz a Dunakanyarban.

Nyerges Attila, Práder Vilmos, Leczó Szilveszter, Galambos Nándor, Kovacsik Tamás és Tánczos István hatalmas meglepetéssel készül számunkra ezen a télen. Mutatjuk a részleteket!

Ismerős Arcok Esztergom

fotó: vaskarika.hu

Ismerős Arcok koncertek

 

A zenekar olyan bravúrosan ötvözi a sajátos zenei hangzást az egyedi tartalommal és gondolatokkal, hogy tulajdonképpen minden korosztály rajong értük. 1999 óta vannak jelen a könnyűzenei életben, és fellépéseik során igyekeznek népszerűsíteni az egyetemes magyar kultúra szeretetének fontosságát. De ezt biztosan tudjátok ti is.

A zenekar fennállásának elérkezett a 20. évfordulója. Ez alkalomból országos koncertturnét szerveznek, “Egy vérből valók vagyunk – 20 év, 20 dalban, 20 helyszínen” mottóval.

Az eddig megszokott koncertekhez képest most akusztikus formában hallgathatjátok meg az elmúlt 20 év legnépszerűbb számait. Ugye ti is úgy gondoljátok, hogy ez kihagyhatatlan és megismételhetetlen program?

Ismerős Arcok koncert Dunabogdány

fotó: hammerworld.hu

Ismerős Arcok koncert helyszínek

A zenekar dalainak fő témája a család és a hazaszeretet, és kultúránk, értékeink tisztelete és megóvása. Apropó, tudtátok, hogy Kanadában, az Egyesült Államokban és Svédországban is felléptek már? Ugye ti is kíváncsiak vagytok a jubileumi koncertekre? Mindjárt gondoltuk!

Ahogyan ígértük, már mondjuk is, hogy hol vehettek részt a zenekar fellépésein a térségben. Nos, annyi biztos, hogy az országos turné 20 állomása közül egy Esztergom, egy pedig Szentendre lesz.

Szentendrén 2018. december 28-án 20 órakor lesz a koncert a Hamvas Béla Pest Megyei Könyvtár színháztermében. Részletes infó ITT.

Esztergomban pedig már az új évben, méghozzá 2019. január 11-én, szintén 20 órakor vehettek részt a koncerten, a helyszín pedig A Művelődés Háza lesz. Még több infó ITT.

A zenekar kortalan zenéjét több ezren ismerik és szeretik az országban, nekünk pedig külön öröm, hogy Sopron, Pécs és még számos más város között a Dunakanyarban is köszönthetjük őket. Reméljük, találkozunk veletek az esztergomi vagy szentendrei koncerten!

Megosztás: