Blog

Randihely a Dunakanyarban

5 + 1 randihely a Dunakanyarban

5 + 1 randihely a Dunakanyarban!
Párosan szép az élet, ez egy örök érvényű törvény! Érdemes időnként meglepni szívünk válsztottját valami aprósággal, de mégjobb elmenni együtt valami szépséges helyre, ahol csak magunk lehetünk. Ilyenkor kicsit kiszakadunk a mindennapokból, nosztalgiázhatunk az első randiról, a bénázásokról és hogy ki mennyire volt zavarban.

Hirdetés

Sokakban tévesen él a tudat, hogy randizni csak egy kapcsolat elején lehet… Dehogy! Randizni mindig szabad, sőt kell! 🙂 Mi több, mint két év után is állandóan randizunk… 🙂 Adunk is néhány tippet, hova is érdemes elvonulni / kiülni egy kicsit a Dunakanyarban:

I. Göd

Remek hely a kikapcsolódásra, közvetlenül a Duna partján, Horány festői partjaival szemközt a Széchenyi Csárda. Konyhája nagyon rendben van, az árakkal sincs probléma, egy élmény a teraszon limonádét szürcsölgetni és falatozgatni. Ha ezen túlvagyunk sétálhatunk a parton, vagy akár átmehetünk kishajóval Horányba, mely közvetlenül a Csárda mellől indul.

Randihely Gödön

II. Vác

A főtérről a Duna-part felé sétálva, a kompnál található az Eszterházy Kávézó, mely önmagában nem villantana nagyot, de mivel a főtér – komp – sétány háromszögben helyezkedik el a terasza, így egy (jóidőben) mindig nyüzsgő hangulatos kis placcon kávézhatunk, sütizhetünk egyet.

Eszterházy Kávézó - Vác

III. Királyrét

Az osztálykirándulásokról szinte mindannyian ismerjük Királyrétet, mely a mai napig élményekkel képes megtölteni a napunkat. Legjobb Kismarosról indulni kisvasúttal, így a Börzsöny szépségét csodálhatjuk több kilométeren keresztül, mígnem elérkezünk Királyrétre. Kürtőskalács, büfék és éttermek, hajtánypálya és horgásztó közül válogathatunk, de elsősorban a túrázást javasolnánk. Kézenfogva andaloghattok az erdőben akár a Nógrádi várig, kell ennél jobb? 🙂 A Fatornyos Fogadót se hagyjátok ki ha arra jártok!

Királyréti kisvasút

IV. Szentendre

Jó idő esetén ha elbújni nem is tudok a világ elől a szentendrei forgatag miatt, de nagyokat sétálni a macskaköves utcákon, arcot süttetni a parton, falatozgatni és egy kicsit külföldön érezni magatokat biztosan tudjátok majd. Szentendre számunkra egészen egyedülálló érzéseket képes nyújtani… Amikor ott vagyunk mindig elgondolkodunk, hogy hol lehet még egy ehhez hasonló városka, talán Franciaországban… vagy talán Olaszországban… Fedezzétek fel! 🙂

Szentendrei randihely

V. Esztergom

Ellentétben Szentendrével itt van lehetőségetek elvonulni, és kicsit magatokban lenni. A város elképesztő, a monumentális Bazilika, a Macskalépcső, a Mária-Valéria híd, a sétány, remek éttermek és a Dzsámi olyan egészet alkotnak, amit egy nap alatt képtelenség feldolgozni, ezért is szerencse hogy nemrég egy kiváló Hotel is épült a belvárosban. Esztergom nagy kedvenc, és még Kesztölc is közel van! 🙂

Esztergomi Bazilika

+ 1 Kisoroszi

A plusz egy mindig valami extra, valami utánozhatatlan, a pont az i-n.

Nos a mi + 1-ünk ezúttal Kisoroszi! Aki a vízisportok, a jó levegő és a nyugalom szerelmese egészen biztos hogy jó helyen jár. Gyönyörű partszakasz, még gyönyörűbb panoráma vár télen nyáron! Evezzetek, bringázzatok, golfozzatok, kóstoljatok valamit Ráczék remekei közül, és szeressétek egymást.

Ezek a mi randitippjeink, hétvégén már lehet is tesztelni! 🙂

Megosztás: