Blog

Gastro-Hack Zebegényben

Gastro-Hack: gasztrocirkusz Zebegényben!

Szuper hírrel indítjuk a hosszú hétvégét: a Gastro-Hack teljes stábja Zebegénybe látogat március 15-én! Annyi biztos, hogy ezúttal is fantasztikus ízkavalkádban lehet része mindazoknak, akik ellátogatnak a zebegényi főtéren található Füstölgő Sarok BBQ portájához!

Pizsi
Hirdetés

A Gastro-Hack névre keresztelt formáció hónapok óta járja az országot, találkozhattatok velük többek között a Budapest Borfesztiválon, a tavalyi Budapesti Karácsonyi Vásáron, de feltűntek több neves hazai borászat teraszán és a Forbes is hosszabban foglalkozott a munkásságukkal, tehát bizonyítottan nem kutyaütő srácokról van szó!

A „ROADSHOW” jelleget és úgy általában a csapatot talán a Facebook profiljuk besorolása fejezi ki a legtalálóbban, melyet nemes egyszerűséggel „Cirkusz” kategóriába soroltak.

Gastro-Hack

Ez mind szép és jó, de hogy is jön a képbe Zebegény?! 

A válasz egyszerű, a Füstölgő Sarok BBQ (egy korábbi cikkünkben már méltattuk az eredményeit) tulajdonosa, Faludi Dani jó barátságban van az alapítókkal és gyakran dolgoznak együtt különböző rendezvényeken. Mivel épp a hosszú hétvége első napján nyitja meg kapuit először a Füstölgő sarok 2018-ban, a hackerek is beálltak Dani mögé és valami irgalmatlan csodát terveznek a tányérokra és a poharakba varázsolni!

Gastro-Hack - Faludi Dániel

Mutatjuk mivel készül a Gastro-Hack csapata:

Dani és Czinege úr áll ezúttal is a PitBox és Old Smokey adta füstfelhőben és sütöget mindenféle szaftosat, Karner művésznő és Pinter úr kézilánykodásával. Ausztrál marhaoldalas, Greater Omaha marhaszegy, sertésoldalas biztosan készül majd.

Az ital divíziót Nemeth Ricsi és Midvolt Zoli fogja vinni. Előbbi a Szent Donát Birtok csopaki és tihanyi boraival, utóbbi saját söreivel, a Reketye Brewing Co. búzájával, IPA-jával, Pale Ale-ével támad.

Czini persze nem is lenne Czini, ha nem akarna most is minimum kétfelé szakadni, de úgy van vele (és általa megfertőződve most már mi is), hogy rendes kávé hiányában még a röviditalt is tök fölösleges kitölteni. Szóval jön a La Marzocco Hungary #GS3-asa is, mindenki lenyugodhat.

Gastro-Hack
Bűn lett volna belenyúlni a Facebook event (itt tudtok bejelentkezni az eseményre) eredeti szövegezésébe, egész frappánsra sikerült! Az ízek mellett extrém lazaságot képvisel a formáció, mely valódi „SHOW” élményt biztosít a vendégeknek.

Miután mindent megkóstoltatok és az egészet lefojtottátok egy kávéval vagy egy néhány üveg sörrel, érdemes körbenézni Zebegényben, hogy valós „Dunakanyar élményben” legyen részetek!
Ha még nincs programotok, gyertek Ti is, mi biztosan ott leszünk!

Megosztás: