The WoodHouse – Nagymaros

The WoodHouse

The Woodhouse Nagymaros

INFORMÁCIÓK

Cím

Nagymaros, Kóspallagi út 90.

Telefon

+36 30 882 5901

E-mail

hello@thewoodhouse.hu

The WoodHouse – Nagymaros

ERDŐSZÉLI HÁZIKÓ A DUNAKANYAR EGYIK LEGSZEBB TELEPÜLÉSÉN, NAGYMAROSON

Neve nem véletlenül lett „The WoodHouse„. Erdei házunk kívül és belül is fával borított. Bármely ablakán, ha kitekintesz, mindenhol fákat fogsz látni. Csak Ti és a természet, nincsenek közvetlen szomszédok! A ház közvetlen szomszédságában kezdődik a cserjés, fás terület, mely mellett elhaladva, 5 perc sétára már az erdőben találod magad! Kirándulj egy nagyot a friss, erdei levegőn. Látogass el a közeli tavakhoz, forrásokhoz, kilátókhoz.

Nálunk minden biztosított a valódi pihenéshez, kikapcsolódáshoz!

Négy fős vendégházunk majd 1000 nm-es kertjét változatos növények és csiripelő madarak sokasága teszi igazán hangulatossá. Füves domboldalon egy pokrócra leheveredve élvezheted a napsütést. A nyírfák árnyékot adnak a függőágyban olvasáshoz. Hűsölj a nagy melegben dézsafürdőnkben, télen pedig élvezd a felfűtött víz nyugtató hatását. Parajdi sóval töltött dézsafürdőnk igazi testi-lelki felfrissülést nyújt! Tábortűz mellett a csillagos eget kémlelni megfizethetetlen.

Élvezd a Dunakanyar páratlan hangulatát, egyedülálló természeti szépségeit!

The Woodhouse Nagymaros dézsa

A dézsafürdőnk igazi menedéket kínál rohanó világukban lehetőséget adva a teljes regenerációra, a hétköznapok terhei könnyebben elengedhetővé válnak. Élvezd a 84 féle ásványi anyagot tartalmazó só jótékony hatását. Számos élettani hatása ismert a sós fürdőzésnek, segít például  asztma, légúti megbetegedések, légcsőhurut, nőgyógyászati problémák, gyulladások, csontbetegségek, izomzúzódás, izomsorvadás, izomgörcs gyógyításában. Méregtelenítő, salaktalanító hatású.

NTAK: MA22039848

The Woodhouse Nagymaros – galéria

Képek és forrás: thewoodhouse.hu

Település

Térkép

Látnivalók Nagymaroson

Megosztás: