Törökmező állatpark

Törökmező állatpark

Törökmezői Kis-Állatpark

INFORMÁCIÓK

Cím

Nagymaros

Telefon

+36 20 319 1810

Iratkozz fel csatornánkra

Törökmező állatpark

A Törökmező Állatpark olyan látnivaló Nagymaros-Törökmezőn, amely garantáltan minden korosztály számára érdekes programnak ígérkezik. Az Állatparkban egzotikus ritkaságokkal, állatsimogatóval, terráriumszobával, és tematikus ismeretterjesztő programokkal várják azokat, akik érdeklődnek a természet közeli élmények iránt. 

Pop Tiny House
Hirdetés

Törökmező Állatpark – Tudnivalók

Az Állatparkban emlősök, madarak és hüllők élnek, így egy látogatás alkalmával akár lámával, ormányos medvével, kameruni törpekecskével, királypitonnal és vörösfarkú boával is találkozhatunk.

A program teljes mértékben gyermekbarát, ám a látogatáshoz érdemes tudni, hogy 18 év alatti személy csak felnőtt kíséretével látogathatja az állatparkot, illetve az állatsimogatót is! A park kéri, hogy 3 gyermekenként legalább egy felnőtt felügyelő legyen jelen. 

A hely minden szempontból kalandos, a program pedig kihagyhatatlan! 

Tickless 2024
Hirdetés
 

Nyitva tartás / belépőjegy 

Kedd – Vasárnap: 10:00 – 18:00

Az állatpark hétfőnként nem látogatható!

Csoportok csak előzetes bejelentkezéssel, csoportvezetéssel látogathatják az állatpark területeit. A csoportvezetéssel kapcsolatos kérdésekkel az elérhetőségek egyikén érdemes érdeklődni. Szakvezetés nélkül az egyéni látogatók számára a belépés ingyenes.

Elérhetőség

Tel.: 06-20/319-18-10, 06-27/350-063

Cím: Nagymaros, 2626Látnivalók a Törökmező Állatpark környékén

Ha az Állatpark közelében keresünk programot, érdemes tesztelni a Törökmező Kalandpark kötélpályáját, a Tiroli csúszópályát, és a mászófalat, illetve a Törökmezői tanösvény, és a Julianus-kilátó is remek kirándulóhelynek bizonyul majd. 

Gyerekekkel a Királyréti Erdei Vasút és a Kemencei Múzeumvasút bakancslistás hely, ahogyan a kirándulóhajó-, és szárnyashajó járatok is garantáltan jó programnak bizonyulnak majd a napos hétvégéken. Városnézéshez Nagymaros, Visegrád és Esztergom ideális választás. 

Törökmező állatpark megközelítése

Az Állatpark megközelíthető Budapest felől autóval – az M2-es autóút szobi kijáratánál Verőce felé, majd Kismarosnál Kóspallag felé – és tömegközlekedési eszközökkel – Kismarosig vonattal (menetrend), onnan távolsági busszal (menetrend) Kóspallag felé a Törökmező elágazásig, onnan gyalogosan.

Törökmezői Kis-Állatpark galéria

Képek: I Love Dunakanyar

Település

Térkép

Jacuzzi banner
Hirdetés

Szállások a környéken

Nagymarosi tippek

Látnivalók a környéken

Megosztás: