Mandragóra Vendégház Zebegény

Mandragóra Vendégház

Mandragóra Vendégház Zebegény

INFORMÁCIÓK

Cím

Zebegény, Szarvas út 9.

Telefon

+36 70 315 2737

E-mail

foglalas@mandragoravendeghaz.hu

Mandragóra Vendégház Zebegény

Sok szeretettel várja Önt az év minden napján a Dunakanyar gyöngyszemében Zebegényben a Mandragóra Vendégház!

Ha picit kiszakadna a gyors hétköznapok őrült tempójából és szeretne lelassulni, egy hétvégére kikapcsolni (Budapesttől mindössze 50 km-re), lábat lógatni, esetleg a környéken nagyokat túrázni, jókat enni, hajókázni, kajakozni/kenuzni, vagy csak úszni a Duna hűs vízében, akkor megtalálta a tökéletes szálláshelyet!

A Mandragóra Vendégház egy 45 nm-es klimatizált faház 2-6 fő befogadóképességgel, így családoknak és pároknak is ideális szálláshely.

A házikó 2 különálló 6 nm-es hálószobával rendelkezik, mindkettő franciaággyal (140 x 200 cm) van felszerelve. Ezen felül a szobák beépített szekrénnyel, bőröndtárolóval és éjjeli szekrénnyel (1 db) vannak ellátva.

Az amerikai konyhás nappaliban egy kihúzható sarok ülőgarnitúra található mely további 2 fő elhelyezésére ad lehetőséget, összesen 6 fő elhelyezése oldható így meg. Innen nyílik a fedett terasz, melyen egy egész évben használható jakuzzi kapott helyet (a jakuzzi korlátlan használata ingyenes), továbbá a kert szintjén egy nyitott napozó terasz és sütögetési lehetőség (ingyenes) is rendelkezésre áll.

Mandragóga Vendégház – galéria:

Képek és forrás: mandragoravendeghaz.hu

Település

Térkép

Zebegényi látnivalók

Megosztás: