Forestlux Vendégház Zebegény

Forestlux Vendégház Zebegény

Forestlux Vendégház Zebegény

INFORMÁCIÓK

Cím

Zebegény, Külterület 0109/9.

Telefon

+36 20 233 0306

E-mail

info@forestlux.hu

Forestlux Vendégház Zebegény

A Forestlux Vendégházat azzal a céllal hoztuk létre, hogy a természetbe visszavágyók számára prémium színvonalú pihenési lehetőséget kínáljon valódi erdei környezetben. A ház elhelyezkedése erre a célra nem is lehetne alkalmasabb: Budapesttől egy órára, a Dunakanyar egyik gyöngyszemében, Zebegényben, a Börzsöny erdejében, természetvédelmi övezet közvetlen szomszédságában, a Malomvölgyi patak partján egy 2000 négyzetméteres privát erdei területen vár Téged.

Prémium szállásélmény a természet ölelésében

A házat úgy terveztük, hogy a természet közelségét a lehető legnagyobb kényelemből élvezhesd: hatalmas, több mint 30 négyzetméternyi ablakfelületen keresztül csodálhatod az erdei környezetet, miközben padlófűtéses márványburkolat, tömör tölgyfabútorok, prémium franciaágy, bőrkanapé, állókád, klíma, termelői reggeli és sok más extra segíti a minőségi pihenést.

Erdei wellness

A házat körülölelő 100 négyzetméteres teraszhoz kapcsolódik a fák alatt elhelyezett finnszauna és dézsa is, így az erdei wellness-élményhez még csak a teraszról sem kell lelépned.

Páratlan erdei hangulat

A Forestluxban hangulatos estét varázsolhatsz a mindig friss tüzelővel bekészített tűzrakóhelynél, reggelente a kerti függőágyból nézheted az őzeket és szarvasokat, de ha épp főzni volna kedved, a kerti fűszersarok friss fűszereket és gyógynövényeket kínál.

Aki járt már a Dunakanyar erdeiben, tudja, hogy energiái különleges feltöltődést nyújtanak. A Forestlux Vendégházban ezt az élményt exkluzív körülmények között élheted át.

Forestlux Vendégház – galéria

Képek: forestlux.hu

Település

Térkép

Zebegényi látnivalók

Megosztás: