Bonne Vie Cottage – Zebegény

Bonne Vie Cottage Zebegény

Bonne Vie Cottage Zebegény

INFORMÁCIÓK

Cím

Zebegény, József Attila út 13.

Telefon

+36 30 705 8393

E-mail

info@bonneviecottage.hu

Bonne Vie Cottage Zebegény

Egy csipetnyi csoda

Ki ne élvezné az életet egy ilyen pici kis gyöngyszemben mint Zebegény. Mi megadjuk az igazi„Bonne Vie„ élményt neked, a te dolgod már csak az, hogy kiélvezd a pillanatot. ‘Bonn Ví’ vagyis szép élet, ami itt vár ebben a gyöngyszem kis községben. Aki egyszer ellátogat ide, vagy pár éven belül itt fog élni, vagy örökre a szívébe zárja és visszatér.

Apartmanok Zebegény központjában

Kétfős apartmanunk a legjobb választás ha egy kis romantikára vágytok, ha az töltene fel, hogy a teraszon ülve hallgatod a szökőkút csobogását, vagy csak egyszerűen piknikeznél egyet gyönyörű kertünkben.
Új négyfős apartmanunk két külön hálószobával rendelkezik, melyekhez külön fürdőszobák tartoznak. A két hálószoba között egy tágas közös étkező és konyha vár titeket. Az étkezőből közvetlenül a kertbe juthattok ki.

Romantika piknik kosárral

Rengeteg romantikus eldugott kis helye van Zebegénynek, úgyhogy úgy gondoltuk vidd magaddal a megrakott piknik kosarunkat és nézd meg egy pohár bor kíséretében a naplementét.

Mini autó az apartmanhoz

A stílusosan megtervezett szállás mellett olyan apróságokkal is készültünk nektek, mint a mini golf autónk, amit előre egyeztetett időpontban ki is bérelhettek.

NTAK szám: MA22052283

BONNE VIE COTTAGE ZEBEGÉNY – galéria

Település

Térkép

Zebegényi látnivalók

Megosztás: