AlmásGlamp Zebegény

AlmásGlamp Zebegény

AlmásGlamp Vendégház Zebegény

INFORMÁCIÓK

Cím

Zebegény, Almáskert

Telefon

+36 30 866 4886

E-mail

almaskemp@proseco.hu

AlmásGlamp Zebegény

Az AlmásGlampben két nagyobb és két kisebb házat építettünk, helyeztünk el. A fél hektáros ligetes területen, ahol 100 évnél öregebb almafák találhatók igazi különleges élményt nyújt az ide látogató, túrázó, vagy épp a természetet kedvelő vendégeink számára. A természet közelségét és a lassulás élményét fatüzelésű dézsával, szaunával és egyedi kialakítású tűzrakókkal igyekeztünk még jobban érezhetővé tenni.

„Nagyházak” – Starking és Red Chief

AlmásGlamp Vendégház Zebegény

Akár egy családnak, akár kisebb baráti társaságnak elegendő helyet nyújt egy ilyen tökéletesen kidolgozott gyorsház. Ideális választás lehet 4-5 fő elszállásolására. Klímával, fürdőszobában padlófűtéssel és prémium fugamentes mikrocement burkolattal.

Helyiségek:
A házban egy különálló hálószoba található, ahol egy kétszemélyes 160 cm széles franciaágy található, a galérián pedig két kisebb gyermeknek lett kialakítva hangulatos fekvőfelület.
A nappaliban – mely a konyhával alkot egy helyiséget – egy kihúzhatós kanapé, illetve egy fotel kínál pihenőhelyet a kikapcsolódáshoz, pihenéshez.

Környezet:
Mindegyik házunk előtt fedett kültéri pad található, mely privát szférát biztosít egy reggeli kávéhoz vagy egy esti beszélgetéshez.
Házainkhoz 2-2 pihenőszék is tartozik, melyeken ülve testközelből érezhető a természet ereje és hallhatjuk az erdő lakóit.

„Kisházak” – Jonatán és Idared

AlmásGlamp Vendégház Zebegény

Valóságos méretű ékszerdoboz. Kis mérete ellenére prémium minőségben helyet kapott benne minden, amire egy a világ zajától félreeső nyugodt helyen szükséges lehet. Ideális választás lehet 2-3 fő elszállásolására. Klímával, padlófűtéssel és prémium fugamentes mikrocement burkolattal. A lakóegységben 1 db 200×200-as méretű matracos ágy található, mely tovább bővíthető egy 60 cm széles matraccal, így 260 cm széles ágy alakítható ki.

Mindegyik házunk előtt fedett kültéri pad található, mely privát szférát biztosít egy reggeli kávéhoz.
Házainkhoz 2-2 pihenőszék is tartozik, melyeken ülve testközelből érezhető a természet ereje és hallhatjuk az erdő lakóit.

AlmásGlamp Zebegény – galéria

Település

Térkép

Zebegényi látnivalók

Megosztás: