Blog

Dunakanyar hop on hop off Mahart

Hop on- hop off jellegű hajójáratot indít a Mahart a Dunakanyarban!

A MAHART PassNave Kft. a MÁV-val kooperálva a lokális közlekedést elősegítő ingyenesen igénybe vehető vonatpótló hajójáratot üzemeltetett az elmúlt napokban Nagymaros és Zebegény között.

Hirdetés

A járat sikerén felbuzdulva társaságunk július 3-tól indít egy olyan hop on- hop off jellegű hajójáratot, amely a dunakanyari településeket köti össze a turizmus kiszolgálása és beindítása érdekében. A járat lehetőséget biztosít a dunakanyari települések közül VisegrádNagymarosZebegényDömös-Nagymaros-Visegrád vonalon történő hajózásra a nyár folyamán. A szolgáltatás remek lehetőséget biztosít azon turisták és helyi lakosok számára, akik mindkét part szépségeit meg szeretnék ismerni. A kerékpárral érkezőknek sem kell lemondaniuk a hajózásról, a járaton kerékpár szállítható.

A megváltott jegyekkel lehetőség lesz a hop on – hop off jellegű utazásra a települések között az aznapra megváltott hajójeggyel. A járatra az utasok napijegyet válthatnak, mellyel az adott napon bármikor ki- és be is tudnak szállni a hajóra. Joggal reméljük, hogy ezt a hajós összeköttetést a két part között a turisták és a helyi lakosok is örömmel fogadják és igénybe veszik.

A hajó menetrendje:

Dunakanyar hajójárat menetrend

Jegyár: egységesen 500,-Ft/fő/nap, kerékpár 200,-Ft/db

Tárgynapra váltott hajójeggyel az adott napon bármelyik állomáson be- és ki lehet szállni.
Bízunk benne, hogy a kezdeményezéssel egy régóta fennálló igényt sikerül kielégíteni. Várjuk Önöket a fedélzeten!

A MAHART PassNave csapata

Borítókép: MAHART PassNave

Megosztás: