Dunakavics XIII. Apartmanhotel Szentendre

Dunakavics XIII. Apartmanhotel

Dunakavics Apartmanhotel Szentendre

INFORMÁCIÓK

Cím

Szentendre, Bogdányi út 13.

Telefon

+36 30 731 2703

E-mail

info@dunakavicshotel.hu

Dunakavics XIII. Apartmanhotel – Szentendre

A Dunakavics Csoport Szentendrén jelenleg 11 db apartman működtet, mely 2023. márciusától további 3 apartmannal bővül. Az apartmanok Szentendre belvárosában találhatóak a Szent István és a Bogdányi utcában.

Apartmanjaink mind egyedi kialakításúak, melyek alkalmasak kisebb vagy nagyobb családok, baráti társaságok, de akár romantikus kikapcsolódásra vágyó párok elszállásolására is. Apartmanjaink többsége rendelkezik konyhával, étkezővel. Az apartmanok belső kialakítás egyedi, mindegyik más tematikára épül. A sokszínűséggel célunk az volt, hogy vendégeinknek kedve legyen visszajönni Szentendrére, kipróbálni más és más enteriőrű szállásunkat legyen az egy falusi pajta hangulata, egy vitorláshajó belseje, egy japán stílusú szoba, vagy Harry Potter világa.

A szálláshelyek kialakítása során figyelembe vettük a teljesen felújított több száz éves épületek hangulatát, a Duna közelségét, de a környezettudatos modern építészet lehetőségeit is kihasználtuk. Felhasználtuk a XXI-századi innovatív technológiáit és fontosnak érezzük, hogy a szép és egyedi belső terek, látványán, kényelmén túl minden apartmanunknak egyedi illatát se tudják vendégeink hosszú ideig elfeledni, és vágyjanak vissza újra és újra és újra.

Fáradozásainkat a Magyar Turisztikai Minőségtanúsító intézet 4 és 5 csillaggal ismerte el, a vendégeink visszajelzése, értékelése a szállásközvetítő oldalakon pedig több száz minősítés után is közel maximum pontszámot kap (booking.com: 9.6, szallas.hu: 9.7).

NTAK azonosító: EG22048575

DUNAKAVICS XIII. APARTMANHOTEL – galéria

Képek és forrás: dunakavicshotel.hu

Település

Térkép

Szentendrei események

Szentendrei látnivalók

Megosztás: