Blog

Saslak Vendégház Nagymaros

7 vendégház a Dunakanyarban, ahol az ősz minden perce élmény!

Állj meg egy pillanatra, és képzeld magad elé azt az idilli állapotot, amikor egy vendégház teraszán élvezed az őszi dunai panorámát, miközben egy pohár bor mellett hajnalig beszélgetsz a barátaiddal. Megvan a kép? Akkor most gyűjtsd az összes színt, illatot és látványt egy kosárba, mi pedig mutatjuk, melyik az a 7 vendégház a Dunakanyarban, ahol garantáltan nem unalmas az ősz!

Szépkilátás Vendégház – Bababarát nagymarosi vendégház, dunai panorámával

Szépkilátás Vendégház Nagymaros

Mit szólnál, ha azt mondanánk, hogy olyan vendégházban pihenhetsz ősszel, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a Fellegvárra, és a Dunára? Úgy érzed, hogy ezt azonnal látnod kell? Megértjük, ráadásul mi már tudjuk, hogy a hatalmas teraszok és az üvegfelületek szinte az ágyad végébe hozzák neked a Dunakanyart.

Szépkilátás Vendégház Nagymaros

A bababarát Szépkilátás Vendégház ideális választás, ha romantikára vágysz a térségben, vagy elutaznál a családdal néhány napra. A ház kertjében az őszi napokon sem fogsz unatkozni, hiszen esténként szalonnát süthetsz, napközben pedig bejárhatod a környék kirándulóhelyeit, és Nagymaros legszebb vízparti, illetve panorámás részeit. Az estéket a kandalló melege és a parázs pattogása teszi felejthetetlenné! A vendégház világos, tágas és modern, akár egy egész hetes kiruccanáshoz is érdemes lefoglalni.

Figyelem!
Rendkívül népszerű vendégház a Dunakanyarban!

Saslak – Bájos vintage faház Nagymaros legszebb részén

Saslak Vendégház Nagymaros

Neked mi segít ősszel leginkább ellazulni? Egy olyan vendégház, ami otthonos, gyönyörű környezetben fekszik, és a hangulata is teljesen egyedi? Szinte biztos, hogy már látod is magad, ahogyan a kertben üldögélsz egy plédbe burkolózva, és úgy beszélgetsz a csípős őszi levegőn.

Saslak Vendégház Nagymaros

A Saslak vendégház a Dunakanyarban, Kismaros és Nagymaros között vár, igazi vintage enteriőrrel, és egy rendhagyó órafallal, melyet a házigazda barátjának régi óragyűjteménye díszít. A bútorok között olyan kincsek bukkannak fel, mint a zuhanyzó ajtaja, ami padlásajtóból készült, vagy az étkező asztal, ami egy idős nénié volt. Szinte biztos, hogy a kert, és a ház hangulata rabul ejt majd, annál is inkább, mert még az esős idő sem ronthatja el a kedved, ha a kandalló mellet olvasgatsz.

Csipkelak – Rusztikus hangulat, és meleg vendégszeretet Nagymaroson

Csipkelak Vendégház Nagymaros

Tudtad, hogy a Csipkelak Vendégháznak nem csak a neve különleges, de a vendégkönyve is? Na de ne szaladjunk ennyire előre, azt is fontos tudnod, hogy a ház Kismaros és Nagymaros között, a János-hegy oldalában fekszik, alig 20 méterre a Saslak Vendégháztól.

Csipkelak Vendégház Nagymaros

A Csipkelak berendezése teljesen egyedi, itt minden tárgynak olyan története van, amit biztosan hallani akarsz. Az öreg diófából készült konyhapult, a padlásdeszkából készült konyhaszekrény és a házban található kulcsok, illetve fényképezőgépek arra biztatnak, hogy alaposan vedd szemügyre őket, mert igazi kincsek. A házigazdák kreatív „vendégkönyvének” köszönhetően esténként egy bögre tea társaságában elolvashatod a házhoz kapcsolódó történeteket is.

Bohém Kabin – Dézsás faház a Börzsöny-hegység lábánál

Bohém Kabin Kismaros

Mindig is úgy érezted, hogy a lehető legpihentetőbb kikapcsolódás számodra egy vendégházas wellness élmény lenne? Akkor a Kismaros határában, a Börzsöny-hegység lábánál fekvő Bohém Kabint mindenképpen írd fel az őszi bakancslistádra!

Bohém Kabin dézsa

A hatszemélyes faház egy igen nagy, 1500 nm-es fákkal övezett telken helyezkedik el, ennek köszönhetően úgy érzed majd, hogy a világtól elzárva pihenhetsz. A kültéri dézsafürdőt muszáj kipróbálnod, de a beltéri wellness (szauna és sószoba) is biztosan csalogat majd.  Ha semmiképpen nem hagynád ki a grillezést, vagy szalonnasütést a programból, akkor biztosan örülni fogsz neki, hogy a kertben sütögetni is lehet.

Völgyház – Őszi kikapcsolódás a zebegényi Újvölgyben!

Völgyház Zebegény

Olyan helyen pihennél legszívesebben, ahol harapni lehet a friss levegőt? A Börzsöny talán ősszel a legszebb, ebben az évszakban a fák színe és a patak, illetve a Duna biztosan meggyőz arról, hogy a Völgyháznál érdemes lehorgonyozni.

Völgyház Zebegény

Szinte biztos, hogy a bájos vidéki ház teraszán kezded és fejezed be a napod, közben pedig nagyokat kirándulhatsz a környéken, vagy a kert végében csordogáló pataknál piknikezhetsz. A ház belső kialakítása stílusos, vidéki hangulattal vár, ha úgy döntesz, hogy kimozdulnál a barátokkal néhány napra a Dunakanyarba. Ha szeretsz biciklizni, hasznos infó lehet, hogy a helyszínen kerékpárt is lehet bérelni.

Hegyi Kabin – Zebegényi búvóhely dunai panorámával

Hegyi Kabin Zebegény

Hiába is kérdeznénk, hogy nem szeretnél-e gyönyörködni az őszi Dunakanyarban, és az őszi vízparti panorámában. A válasz egészen biztosan igen. Nem csodáljuk. A Hegyi Kabin modern megjelenése, skandináv hangulata és békéje csak még inkább erősíti benned azt az érzést, hogy jó helyen jársz, ha önfeledt kikapcsolódásra vágysz.

Hegyi Kabin Zebegény

Az otthonos ház Zebegény legszebb részén áll, és mindegy, hogy kint 10 vagy 30 fok van-e, a természet beköltözik veled együtt a vendégházba a hatalmas üvegfelületnek köszönhetően. Ha van egy jó könyved, amit már régen el akartál olvasni, feltétlenül hozd magaddal az olvasósarokba, ahogyan a teraszra is kiköltözhetsz ősszel, egy meleg pléd és egy pohár bor társaságában.

Mesebeli Vendégház – Hangulatos házikó Kismaros-Börzsönyligeten

Mesebeli Vendégház Kismaros

Olyan vendégházat keresel a kikapcsolódáshoz, amely mesébe illő helyen fekszik, ősfás környezetben? Mit szólnál a Mesebeli Vendégházhoz, amely – mérete alapján – kisebb társaságoknak, esetleg pároknak tökéletes választás a pihenéshez?

Mesebeli Vendégház Kismaros

A kert, a függőágyak, a hangulatos terasz, és a terasz mellett található sütögető, bográcsozó hely garantáltan nagy kedvenced lesz az őszi napokon, ahogyan a ház elrendezése és minden bútora is. A rusztikus-vintage-skandináv hangulat varázslatos egyensúlya segít ellazulni. Haza sem akarsz majd menni a házból, amelynek a galériáján található búvóhelyet legszívesebben becsomagolnád, és elvinnéd magadnak otthonra.

Megtetszett a gondolat, hogy a Dunakanyarban töltsd az őszi hétvégéket? Foglalj szállást mihamarabb, és térképezd fel, merre találod a legnépszerűbb látnivalókat, legjobb programokat, kirándulóhelyeket, és gasztroélményeket! Csalódni nem fogsz, annyi biztos!

Megosztás: