Blog

OIL benzinkút - Szob

Töltődj fel a Dunakanyarban!

Budapesttől egy órányi autóútra, a Zebegényt követő gyönyörű útszakaszon túl fekszik a Dunakanyar aprócska települése, Szob. Akár hosszabb időt terveztek a környéken eltölteni – látnivaló van bőven -, akár csak átutazóban jártok erre, könnyen betévedhettek a szobi OIL! benzinkútra. És higgyétek el, megéri!

Most biztos mindenki azt gondolja, vajon mi olyan különleges egy benzinkútban?

A jó szándék itt természetes, így minden ügyes-bajos dolog gyorsan megoldódik – legyen az egy izzócsere vagy segítség a tankolásban. Mindemellett alacsony benzinárakra és kedvező árfekvésű shoptermékekre számíthattok.
Szobi benzinkút
Már ahogy belépünk nagyon kellemes, modern környezet fogad, amikor megérezzük a friss kávé illatát. Erről úgy tartják a helyiek, hogy „a Dunakanyar legjobbja”. És mi másra vágyhatnánk egy hosszú út után, mint egy gőzölgő kávéra és egy finom szendvicsre?! Mert, hogy itt az is van. Méghozzá olyan, aminek garantáltan nem tudtok ellenállni: méretes, bőven van benne alapanyag és még finom is. Mindehhez barátságos kiszolgálás, segítőkész és mosolygós személyzet társul.
OIL shop - Szob

Aki már többször járt a környéken biztosan tudja, hogy a Dunakanyar minden évszakban lenyűgöző. Talán akad néhány kellemes hely, amire szívesen gondol vissza. De ha vissza is vágyik, akkor van egy jó hírünk: itt a Dunakanyar Kártya is beszerezhető – és persze felhasználható, mellyel számos, étteremben, kávézóban, cukrászdában kedvezmények vehetők igénybe.

Hirdetés

Ha a közelben laktok vagy gyakran jártok erre, még jól is járhattok, ha itt tankoltok. A szobi benzinkút az OIL! kúthálózat tagjaként rendszeresen részt vesz az országos szintű promóciókban. Jelenleg is fut egy matricagyűjtős hűségkampány és nyereményjáték, mely során Electrolux konyhai kisgépeket és prémium minőségű Pödör olajokat nyerhettek vagy szerezhettek meg vonzó áron.

Legyen szó tankolásról, matricavásárlásról, egy gyors pihenőről vagy egy kellemes, családias környezetben elfogyasztott kávéról és szendvicsről, ide igazán ajánlott betérni!

Elérhetőségek:

Cím: 2628 Szob, Dózsa György út 179.
Facebook: https://www.facebook.com/pg/SzobOIL
Honlap: http://www.oil-benzinkutak.hu/

A hűségkampányról bővebb információ: www.jatek.oil-benzinkutak.hu

Megosztás: