Blog

Esküvői helyszín a Dunakanyarban

Top 10 esküvői helyszín a Dunakanyarban

Már feltette életed szerelme a nagy kérdést? / Már a menyasszonyod ujján ragyog az eljegyzési gyűrű? Akkor tuti biztos, hogy épp nyakig vagytok a szervezési teendők sűrűjében. Az egyik legalapvetőbb kérdés, ha nem a legfontosabb, mikor elkezditek szervezni a nagy napotokat: hol is legyen az esküvői helyszín. Máris mutatjuk, melyik a Top 10 esküvői helyszín a Dunakanyarban!

Számtalan szempont van, melynek többé-kevésbé meg „kell” felelni. Például: mekkora a költségvetési keretetek, mennyit kell az adott helyszínre utazni a násznépnek, mekkora a hely befogadóképessége, mennyire jól fotózható, vagy éppen hogyan dekorálható, milyen a konyha, szükséges és van-e szállás a helyszínen vagy a közelben. És higgyétek el, még nagyon sokáig tudnánk sorolni Nektek ezeket a szempontokat. 

Hirdetés

Azonban ha itt vagytok nálunk az oldalon, az csakis egyet jelenthet! Hogy Ti is menthetetlenül a Dunakanyar szerelmesei vagytok és ezért máshol el sem tudnátok képzelni életetek legfergetegesebb buliját, mint ebben a gyönyörű régióban, a vén Duna és a környező hegyek ölelésében. Innen hoztunk most Nektek 10 különleges esküvői helyszínt, melyek garantáltan lenyűgöznek majd benneteket és biztosak vagyunk benne, hogy az egész násznépet is. Kezdjük is a virtuális helyszínbejárást!

TOP 10 esküvői helyszín a Dunakanyarban

Mr. Görgey Art Hotel & Bistro – Visegrád

Mr. Görgey Art Hotel & Bistro Visegrád
Fotó: Mr. Görgey Art Hotel & Bistro

Egy nemrégiben megújult tündéri hotel, amibe egyszerűen azonnal fülig és visszavonhatatlanul szerelmes lesz az ember, az élő történelem városában, Visegrádon. Örömmel, színvonalasan, legjobb tudásuk szerint bonyolítják le a nagy napotokat. Minderre pedig több helyszínen is adott a lehetőség. A csodálatos éttermükben, a hangulatos, nagy diófa alatti teraszukon vagy éppen a hűvös borospincében, maximum 50 fő résztvevőig. Ha a klasszikus eleganciát keresitek egy csipetnyi modern vagánysággal fűszerezve, ez lesz a Ti helyetek, hiszen ez az egyik leginkább elegáns esküvői helyszín a Dunakanyarban!

Bellevue Konferencia és Wellness Hotel**** – Esztergom

Bellevue Hotel Esztergom esküvő
Fotó: Bellevue Konferencia és Wellness Hotel****

Esztergom csendes kis városrészében, a Búbánatvölgy festői környezetében találjátok a Bellevue Konferencia és Wellness Hotelt. A Dunakanyar páratlan szépségű tája, a tiszta levegő, az erdők és a völgy nyugalma tökéletes helyszínéül szolgálnak elegáns esküvők megtartására, távol a városi zajtól. Rendezvénytermük 215 m2 alapterületű, így akár egy nagyobb násznép sem akadály, 120 fő kényelmesen elfér és biztosak lehettek benne, hogy a hangosabb bulira sem fog senki panaszt tenni a környéken. Mehet a tánc hajnalig, csak bírjátok szusszal!

Promenade Vendéglő – Szentendre

Promenade Szentendre esküvő
Fotó: promenade-szentendre.hu

Szentendre belvárosa maga a megtestesült romantika, az apró színes házak, a macskaköves utcácskák és a páratlanul szép Duna-korzó. Ha ebben a miliőben gondolkodtok, a Korzón található Promenade Vendéglőt mindenképp nézzétek meg. A kert teraszos elrendezése a dunai panorámával és a Szentendrei-sziget szemet gyönyörködtető látványával igazán feledhetetlenné teheti a különleges napotokat. Persze rossz idő esetén sem kell pánikba esni, erre ugyanis a belső termeiket ajánlják a tulajdonosok. Számtalan esküvő van már a hátuk mögött, így garantáltan jó kezekben lesztek náluk.

Szent Adalbert Rendezvényközpont – Esztergom

Szent Adalbert Rendezvényközpont Esztergom esküvő
Fotó: Szent Adalbert Rendezvényközpont

Egyházi és polgári szertartás, lakodalom, szállás – minden egyben, egy helyen egy különleges esküvőhöz. Ünnepeljétek életetek egyik legszebb napját Esztergom romantikus városnegyedében, a Bazilika és a Duna szomszédságában. Ha a menü kiválasztásán gondolkodtok, náluk egy percig sem kell aggódnotok, ugyanis a hagyományos konyhától a gourmet kategóriáig minden elképzeléseteket profin megvalósítják majd, nem véletlenül ez az egyik legnépszerűbb esküvői helyszín a Dunakanyarban!

Prímás Pince – Esztergom

Primas Pince Esztergom Esküvő
Fotó: Primas Pince

Hasonlóan az előző esztergomi helyszínhez, a Prímás Pince is komplex szolgáltatást nyújt esküvőkre. Egyházi és polgári szertartás, lakodalom és szállás, minden egy lenyűgöző helyen. Küldetésüknek tekintik, hogy esküvői szolgáltatásaikkal felejthetetlenné varázsolják a Ti napotokat, a tervezgetéstől a boldogító igenen át, egészen akár a morzsapartiig. Szuperül hangzik, nem?

Rácz Fogadó – Kisoroszi

Rácz Fogadó Kisoroszi esküvő
Fotó: Rácz Fogadó

A Kisoroszi központjában lévő Rácz Fogadót sokaknak nem kell már bemutatni, hiszen a régió ismert és kedvelt vendéglátóhelye hosszú évek óta, és az egyik legnépszerűbb esküvői helyszín a Dunakanyarban. A fogadó adottságai, a település természeti és építészeti értékei ideális helyszínt biztosítanak nektek egy vidéki stílusú esküvő megrendezésére a páratlan hangulatú Szentendrei-szigeten.

Malomkert – Szob

Malomkert Ökoturisztikai Központ - Szob esküvő
Fotó: Malomkert Ökoturisztikai Központ

A Malomkert Ökoturisztikai Központ egy családi vállalkozás, melynek egyik fő irányelve a természetközeliség és ezzel garantáltan felteszik Szobot is a Dunakanyar közkedvelt esküvői helyszínei közé. Vadregényes parkjukban halastóval, romantikus kastéllyal, ugyanakkor modern rendezvénysátorral és saját szálláshellyel is igyekeznek a vendégsereg és a Ti kedvetekben járni.

Királyrét Panzió – Királyrét

Királyrét esküvői helyszín Esküvői helyszín a Dunakanyarban
Fotó: kiralyret.hu

Ha ti is megszállott túra rajongók vagytok, ugyanakkor elegáns esküvőt terveztek távol a várostól, a Királyrét Panzió lesz a ti helyetek. A 100 – 150 fő befogadóképességű, részben üvegtetejű díszteremével, főúri eleganciát sugárzó szalonjával és bárjával, a varázslatos parkban található kerthelyiséggel, és 25 szobájával várják az őket választó párokat és a násznépet.

Sirály Étterem – Visegrád

Sirály Étterem Visegrád esküvő
Fotó: siralyvisegrad.hu

Több ezer esküvőnek szolgált már színhelyéül Visegrád legnagyobb múltú étterme, a Sirály, így nem véletlen, hogy mind a mai napig igen közkedvelt a házasulandó párok körében. Aligha találni még egy olyan éttermet a környéken, melynek egyik legfőbb profilja az esküvő lenne, így biztosan állíthatjuk, náluk profi kezekben lesztek. Jelszó: álomesküvő Visegrádon, akár egy hatalmas, 250 fős vendégsereggel is.
A Sirály Étterem közvetlen összeköttetésben áll a 73 szobával rendelkező Hotel Visegráddal, így a vendégek elszállásolása gyakorlatilag házon belül megoldott.

Szentendrei Skanzen

Szentendrei Skanzen esküvő
Fotó: skanzen.hu

Pajta esküvő, vidéki romantika, vintage esküvői helyszín? Ha nektek is ezek a címszavak vagy éppen Pinterest inspók forognak még éjszaka is a gondolataitokban, ne keressetek tovább. Tartsátok esküvőtöket a Skanzenben! A múzeum 100-200 éves bájos épületei, ligetei, a csodás természeti környezete egy hamisítatlan, romantikus, vidéki lagzi hangulatát képes elétek varázsolni. Ráadásul szállással sem kell bajlódnotok, ha messzebbről érkezik a vendégsereg, hiszen a Skanzen Hotel 15 db kétágyas (külön ágyas), 18 db négyágyas, valamint 1 franciaágyas szobával rendelkezik két szinten.

Bízunk benne, hogy hasznos segítséggel szolgálunk nektek a Top 10 esküvői helyszín a Dunakanyarban összeállítással és sikerül megtalálni a megálmodott, tökéletes esküvői helyszínt, ahol megtarthatjátok életetek legmeghatározóbb partiját.

Szervezésre fel! Sok boldogságot kívánunk! 

Borítókép: Malomkert – Szob

Megosztás: