Vadlesen Vendégház – Kismaros

Vadlesen Vendégház

Vadlesen Vendégház Kismaros

INFORMÁCIÓK

Cím

Kismaros, Ürge utca 7.

Telefon

+36 20 808 9617

E-mail

info@vadlesen.hu

Vadlesen Vendégház – Kismaros

Képzelj el egy házat, ami tökéletesen beleolvad a környezetébe, fából épült, a lehető legkevesebb természetellenes anyagból. Ahhoz, hogy hozzánk érkezzetek, Kismaroson térjetek le a főútról Börzsönyligeten, haladjatok ameddig az aszfalt tart, menjetek be az erdőbe vezető útra, majd kanyarodjatok le egy olyan zsákutcába, ami még térképen sincs rajta. Felénk tényleg nincs átmenő forgalom, a házat körülveszi az erdő.

Mindezt úgy kínáljuk, hogy az érkezés napján már 12:00 órától jöhettek, távozáskor pedig nem kell reggel kapkodni, mert ráértek 16:00 óráig elhagyni a szálláshelyet.

Hálórész

A ház egylégterű, galérián elhelyezett nagy méretű, prémium matracú franciaággyal.
Alapvetően két fő részére ideális, de amennyiben négyen vagy gyerekekkel érkeznétek, akkor rendelkezésetekre áll egy kihúzható, két további fő alvására alkalmas kényelmes kanapé is.

Sütés-főzés

A vendégház önellátással vehető igénybe, de a konyhában minden szükséges konyhai gépet és felszerelést megtaláltok, amire szükség van.
A kerti sütéshez, főzéshez bográcsot, állványt találtok, de egy elektromos racklette grillen is készíthettek magatoknak finomságokat.  

Fürdő

A fürdőben kézmosót, kéztörlőt, törölközőt, fürdőlepedőt biztosítunk.

Nappali

Kényelmes kanapén vagy design fotelekben pihenhettek. A fázósabbaknak bekészítettünk kényelmes, puha pokrócokat. Találtok design bluetooth hangszórót, amire rácsatlakozva kedvenc zenéiteket hallgathatjátok.

Kert

Téglából rakott tűzrakó mellett egy designos acél tűzrakó köré is kiülhettek. A kerti sütéshez-főzéshez, tűzrakáshoz természetesen fát, gyújtóst találtok bekészítve.

Wifi, TV, kikapcsolódás

Ingyenes WIFI elérés van az egész házban, a vendégház TV mentes.

Kutyabarát szállás

Szívesen fogadjuk a kisebb méretű házi kedvenceket is.

Vadlesen Vendégház – galéria

Képek és forrás: vadlesen.hu

Település

Térkép

Látnivalók a környéken

Megosztás: