Lomboldal – Kismaros

Lomboldal

Lomboldal Vendégház Kismaros

INFORMÁCIÓK

Cím

Kismaros, Pillangó utca

Telefon

+36 20 465 6755

E-mail

info@lomboldal.hu

Lomboldal – Kismaros

A Lomboldal titkos bújóhely az élő természetben, ahol érezhetitek a nap-hold ritmust, az erdőt, és mindenekelőtt egymást. Mert itt tényleg csak Ti vagytok: nincs szomszéd, nincs autóforgalom, nem kell alkalmazkodnotok senkihez, nem kell behúzni a függönyt, osztozni a jakuzzin vagy a szaunán, nem kell köszönni a lakótársaknak, felöltözni sem kell, ha nincs kedvetek és nem zavar, hogy megles a mókus.

Bújni pedig nagyon jó: bújjatok ki a bőrötökből, bújjatok vissza a paplan alá, bújjatok össze a tűz mellett, bújjatok el a Lomboldalban!

Legyetek otthon nálunk, otthon a fák között, otthon az ég alatt, kint vagy bent. Vagy bent vagy kint? Erdei kabinunk csupaüveg határa láthatatlan, a látvány leírhatatlan, az élmény felejthetetlen: nézni az esőt, a széllel hajló fákat, a szemközti hegyoldalt hajnali párában, a teliholdat, a szarvast, madarat.
Vagy legyetek merészek: aludjatok kint, és halljátok majd az éjjel neszét, a szellő fütyülését, a macskabagoly sivítását, s az erdő illata a bőrötökbe szívódik, örökre.
A szállásdíj tartalmazza a szauna, a masszázsmedence, és az elektromos kerékpárok korlátlan használatát, az idegenforgalmi adót és a végtakarítást.

Lomboldal Kismaros – galéria

NTAK regisztrációs szám: MA22035636

Képek és forrás: lomboldal.hu

Település

Térkép

Látnivalók a közelben

Megosztás: