Forest Lodge Diósjenő

Forest Lodge

Forest Lodge Diósjenő

INFORMÁCIÓK

Cím

Diósjenő, Tulipán utca 5.

Telefon

+36 70 301 7999

E-mail

forestlodge.hu@gmail.com

SZÉP Kártya

OTP, MBH, K&H

Forest Lodge Diósjenő

A Forest Lodge környezettudatos technológiával készült, fából épített, az új építészeti trendeknek megfelelő modern, igényes vendégház. A Lodge állandó, magas minőséget képvisel, amit a Magyar Turisztikai Minőségtanúsító Testület 4*-os szálláshelyként ismert el. Egyedi lokációjának köszönhetően egy igazán különleges helyszín, mivel gyönyörű kilátás nyílik a Börzsöny oldalából a Cserhátra.

A Forest Lodge a természetesség, a magas minőség és a finom elegancia fúziója, amely páratlan élményt nyújt, kifejezetten pároknak.

Forest Lodge wellness élmények

Amerikai, prémium kategóriás Hot Spring jakuzzi, a kompromisszumok nélküli pihenésért

A Cserhátra néző jakuzzit csupán pár méter választja el az erdőtől, így a nappali wellness igazán különleges élménnyé válik… éjjel a fényszennyezéstől mentes csillagos égbolt kínálja a lélegzetelállító díszletet. A jakuzzi tágas, 4 személyes, ezzel is biztosítva a maximális kényelmet számotokra.  

Fűtött, sós vizű medence, ami csak a kettőtöké

Egy forró nyári napon valódi felfrissülést kínál egy jó kis csobbanás a medencében… de felejthetetlen emlék lesz számodra a hangulatos éjjeli fürdőzés a pároddal, egy kellemes ital kíséretében. A fűtött, sós vizű medence késő tavasztól, kora őszig (általában májustól szeptember végéig) az időjárás függvényében üzemel.

Forest Lodge élmények – grillezés és szalonnasütés

A barbecue ízeinek szerelmesei zavartalanul hódolhatnak a kerti sütögetés nagyszerű élményének is… de egy sütögetés nélküli piknikre is kiválóan alkalmas a hangulatos, madárcsicsergős kertrész.

Forest Lodge Diósjenő – galéria

Képek: forestlodge.hu
Ntak: EG23055782

Település

Térkép

Látnivalók a közelben

Megosztás: