DunaTwinhouse – Dömös

DunaTwinhouse – Dömös

DunaTwinhouse Vendégház Dömös

INFORMÁCIÓK

Cím

Dömös, Komlós u. 4.

Telefon

+36 30 163 2262

E-mail

info@dunatwinhouse.com

DunaTwinhouse Vendégházak – Dömös

Lombház szállás – a Duna szomszédságában, háborítatlan környezetben


2 személyes faházaink a pilisi erdő legszebb panorámáját nyújtó hegyoldalában állnak, ahol a fák koronája mögül a Duna mosolyog a vendégeinkre! A Visegrád mellett elhelyezkedő Dömös község szélén, az erdőben megbújó, lombok fölé emelt faházaink Dunára néző teraszokkal várnak! Az apartmanok teraszán a jakuzziban ülve élvezheted a dunai panorámát, pancsolás közben pedig a Börzsöny csodálatos hegyeiben gyönyörködhetsz.

Csak lazítani akartok a háziállatok társaságában?

A lombház szállás a hatalmas teraszablakoknak köszönhetően a belső térbe költözteti a háborítatlan környezetet, amelynek látványát az ágyban olvasgatva is élvezhetitek. Szállásainkon kiskedvenceiteket is örömmel várjuk – kérjük, foglaláskor jelezd ilyen irányú igényeteket! Prémium kivitelezésű lombház Magyarország egyik legkedveltebb kirándulóhelyén? DunaTwinHouse!

Nem kell külföldre menned a Treehouse élményért!

Kínálatunkban két lombház kiadó – csakis a tökéletes nyugalmat árasztó faburkolatokkal ellátva!

Dicsekedés nélkül mondhatjuk, hogy a legszebb lombházak Magyarországon a mi kínálatunkban elérhetőek, hiszen apartmanjaink egyedi tervezésű fenyő bútorokkal kerültek berendezésre.

A lenyűgöző környezet szépsége tükröződik vissza minden helyiségben

A fürdőszobát is a környezethez idomulva álmodtuk meg, így a hidegburkolatok is a lenyűgöző madár – és növényvilág mintáit vonultatják fel.

A fürdőszobáink a prémium minőségű szálláshelyek minden felszereltségével bírnak, így a természetben töltött idő alatt sem kell nélkülöznötök a megszokott kényelmet. Modern berendezésekkel megtervezett lombház szállás Magyarország területén? DunaTwinHouse!

A lombház szállás konyhájában is megfőzheted kedvenc fogásaidat!

Apartmanjainkat úgy terveztük meg, hogy minden szükséges berendezést megtalálj szolidan elrejtve a helyiségben: a tökéletes méretű mosogatót és főzőlapot, amellyel egy romantikus ebéd vagy vacsora is kivitelezhető! Természetesen a reggelihez nélkülözhetetlen tea- és kávéfőző készlet (kapszulás) is megtalálható a konyhában!

Lombház szállás az erdőre néző jacuzzival? Naná!

Két különálló házban, kettő-kettő egymástól vastag, hangszigetelő fallal elválasztott apartman található, melyek teraszán privát jakuzziban ülve élvezhetitek a dunai panorámát – a Börzsöny csodálatos hegyvidékében gyönyörködve – miközben a meleg vízben pezsgőfürdőztök. Ilyen egy hamisítatlan treehouse élmény, amelyet a lombházakban Magyarországon egyedülálló felszereltséggel nyújtani tudnak nektek! Mind a négy apartmanunk egyforma kialakítású és felszeretségű.

Lombház szállás Magyarország egyik legszebb panorámájával? Éld át az élményt!


2 személyes egyedi apartmanjaink biztosítják, hogy zavartalanul élhessétek át a nyaralás élményét – de a wifi és a TV nélkülözése nélkül!
Fedezzétek fel a környéket, töltődjetek fel a környezet nyújtotta csenddel és nyugalommal, majd térjetek nyugovóra a saját treehouse szállásotokon!

Szeretnéd magasabb fokozatra emelni a kapcsolatotokat? 

Eljegyzésre, évfordulókra is tökéletes helyszínt nyújt a DunaTwinHouse lombház Magyarország egyik legszebb kilátásával! A nagy méretű panoráma ablakok a kert fölött a Duna irányába néznek. Házaink 4 méter magas oszlopokon állnak, így a magasság biztosítja a belső terek privát szféráját. Az ablakok előtt teljes szélességben elhúzható sötétítő függöny este is hangulatossá varázsolja a szobákat.

Személyre szabott, bőséges hideg reggelivel indul a reggel

Minden reggel bőséges hideg reggelit készítünk nektek, hogy jól és jóízűen induljon a nap. Ha glutén- vagy laktózmentes reggelit szeretnétek, jelezzétek felénk foglaláskor a megjegyzésben – mi mindent megteszünk, hogy a DunaTwinHouse lombház Magyarország egyik legkedveltebb pihenőhelyévé váljon számotokra!

DunaTWINHouse – galéria

Település

Térkép

Dömösi látnivalók

Megosztás: