Blog

Koncertek a Dunakanyarban

Hangolódj rá a nyárra! – Júniusi koncertkörkép

Török Ádám és a Mini, Rúzsa Magdi, Halász Judit, Nagy Feró és a Beatrice, Kis Grofó, Irigy Hónaljmirigy, Deák Bill Blues Band. Színes programok, változatos stílusok. Feltérképeztük a júniusi programkínálatot! Koncertek a Dunakanyarban!

Visegrock Fesztivál 2017 Visegrád 

(2017. június 16 – 17., Visegrád, Fő u., Rendezvénytér)

A Visegrádi Rendezvénytéren immár negyedik alkalommal rendezik meg a Visegrock Fesztivált 2017. június 16-17-én, ahol a rockzene kedvelőinek kedveznek a szervezők a népszerű fellépőkkel. Az ide látogatók meghallgathatják a Skorpió, P.Box, Tűzkerék XT, Tunyogi Péter emlékzenekar, Török Ádám és a Mini, Twin City, Rockin Rockcats és még sok más együttes koncertjét.

Pizsi
Hirdetés

Nyárnyitó Fesztivál 2017 Esztergom

(2017. június 16 – 17., Esztergom, Nagy Duna sétány 1.)

A Fesztiválsziget rendezvénysorozat keretén belül a 2017-es Nyárnyitó Fesztivál összeállításánál a szervezők arra törekednek, hogy mindenki megtalálja az elvárásainak, szórakozási szokásainak leginkább megfelelő programot. Népszerű zenekarok, énekesek, előadók széles palettája biztosítja a szórakozási lehetőséget a kulturális programok mellett a fesztivál alatt, több más fellépő mellett meghallgathatjuk Rúzsa Magdi és a Karthago koncertjét.

Halász Judit – Csiribiri koncert Szentendre

(2017.06.04., 11:00 – 12:30, Szentendre, Pátriárka u. 7.,)

Halász Judit magyar költők verseit közel harminc éve énekli a magyar könnyűzene legjobbjainak megzenésítésében – méghozzá gyermekeknek. 18 megjelent lemez után először egész estés filmkoncertet forgattak a művésznővel. A „Csirbiri” előadásán zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait. A koncertre online is lehet jegyeket vásárolni. 

Abracadabra koncert – Vác

(2017.06.02. 20:00, Vác, Dr. Csányi László krt. 63., MIMK)

Az ABRACADABRA hattagú, modern underground rockzenét játszó zenekar, akik kizárólag saját dalokat játszanak. A dalokban fontos szerepe van a rendhagyó dalszövegeknek, az éneknek és a gitárhangzásnak. A zenekar tagjai nem főállású zenészek, található köztük tévés rendező, grafikus, gépészmérnök, és divathálózat boltvezetője is. A koncertre online is meg lehet vásárolni előzetesen a jegyeket. 

Eperfesztivál Tahitótfalu 2017

(2017. június 9 – 11., Tahitótfalu, Fesztiválpark)

A többnapos rendezvény – mely minden korosztálynak remek kikapcsolódást nyújt – minden évben hangulatos koncertekkel, neves előadókkal, vásárral és játékokkal csalogatja az érdeklődőket a Dunakanyarba. Idén fellép többek között a Deák Bill Blues Band, Kis Grofó, Mc Hawer és a Tekknő, Nagy Feró és a Beatrice, AK-26, Peter Sramek, Sub Bass Monster, Desperado, Irigy Hónaljmirigy.

Koncertek a Dunakanyarban: a listát a programok közeledtével folyamatosan frissítjük!

Fotó: Dunakanyar Rendezvényiroda Facebook
Megosztás: