Blog

Vedd be a kanyart

Vedd be a kanyart! – érkezik a Dunakanyar termékcsalád

„Vedd be a kanyart” ötlete 2017 tavaszán fogalmazódott meg bennünk, miután mindannyian lelkes utazókként úgy láttuk, hogy igazán kedves valamint esetleg használatba fogható ajándéktárgyak, Dunakanyarral „kapcsolatos emlékek”-et nehéz beszerezni a Duna bal partján. A közös ötletelést gyorsan tettek is követték és a nyár elején kész  termékekkel álltunk a nagyérdemű elé. 🙂
Hirdetés

A Dunakanyar rengeteg felfedeznivalóval bír

– a természetjárás, evezés és bringázás mellett számos-sokszor számunkra is meglepetést okozó- történelmi információval és szerencsére egyre több gasztronómiai élménnyel is találkozhat az egyszeri turista. Termékeinken igyekszünk visszaadni miért is rajongunk a Duna mindkét oldalán fekvő hegyekért, településekért és az általuk nyújtott sokszor mesés élményekért.

Vedd be a kanyart - ceruza

Tomi (Vedd be a kanyart):

Zoller Tamásként láttam meg a napvilágot és jelenleg a Napkereki Küküllő kerékpár műhely trónörököseként javítom a környék drótszamarait már több mint tíz éve. Szerencsésnek mondhatom magam, mert a munkám a hobbim és egyben az életem is. Nagy vízisport és kerékpár kedvelőként gyorsan a szívembe zártam a környéket, melynek szépséget szeretném minél több embernek megmutatni. Véletlennek mondható találkozások eredménye a „Vedd be a kanyart” brand kialakulása, melynek termékeit mindenki magáévá teheti, ha ellátogat az üzletbe.

Vedd be a kanyart - képeslap
Gyöngy (Vedd be a kanyart):

Én (szerencsére) már gyerekkorom nyarait is itt töltöttem, sok-sok szép emlékkel: homoksziget, végtelen dunai fürdések és börzsönyi szalonnasütések. A húszas éveim derekától az utazás és természetjárás szeretete is megfertőzött, hobbikfotósként igyekszem az egy-egy helyen eltöltött időt fotókba konzerválni. A Dunakanyar már évek óta az otthonom a téli csendesebb és a nyári színesebb arcát is szeretem.
A fényképes képeslapokkal leginkább a kanyar jellegzetes hangulatát és pillantait szeretném visszaadni azoknak akik szeretik vagy csak rövid látogatást tesznek itt. (Gyöngy, Nagymaros)

Vedd be a kanyart - nagymarosi képeslap
Andi és Örsi (Fru-fru csoport):

Art directorként dolgozunk a reklámszakmában és pár éve úgy döntöttünk, hogy szeretnénk olyan irányba is elmozdulni, ami nekünk mindig örömet okoz és másoknak is tetszik. Mivel utazni nagyon szeretünk, ezért döntöttünk az ajándéktárgyak mellett, de csakis illusztrációkban gondolkodtunk, ahogy mi látjuk a világot. Csináltunk Egerbe és Prágába is grafikákat, de végül a Dunakanyarban kötöttünk ki, a barátok, a vidék, a folyó imádata miatt. Reméljük másoknak is örömet okoz, amit csinálunk és hazavisznek egy kis darabot a Dunakanyarból általunk. Bukovics Andi és Juhász Örsi (frufru design)
Vedd be a kanyart - kitűző
Termékeink jelenleg Nagymaroson a Napkereki Küküllő Kerékpár szervízben, a Piknik Manufaktúrában, a Bor-Piacon és a Nomád bárban kaphatóak.
Viszonteladók jelentkezését várjuk: pearlbloody@yahoo.com.
Megosztás: