Donauresidenz – Dunabogdány

Donauresidenz

Donauresidenz Dunabogdány szállás

INFORMÁCIÓK

Cím

Dunabogdány, Öreg Kálvária utca 7.

Telefon

+36 70 702 3325

E-mail

residenzdonau@gmail.com

Donauresidenz – Dunabogdány

A Dunakanyar szívében távol a város zajától, kivételes panorámával autentikus hangulatú apartmanházunk remek választás a legkisebbektől a legnagyobbakig. Tágas apartmanjainkban gondtalan a pihenés, legyen szó családokról vagy baráti társaságokról. A hatalmas kertben, a játszótéren és a borospincében pedig garantált a jó hangulat.

Reggeli

Partnerünk, a ReggeliBox minden reggel friss, főként helyi termékekből álló reggeli kosarakat szállít házhoz.

Családdal

Gyertek és élvezzétek nálunk a természet közelségét, a csodás kilátást, miközben a gyerekek nagyot játszanak a szabadban. A legkisebbek számára is biztosítjuk a szükséges felszereltséget, eszközöket, játékokat, hogy a szülők és nagyszülők is a legnagyobb kényelemben pihenhessek a nálunk töltött idő alatt. A környéken rengeteg aktív és kulturális program is vár Rátok a gyerekekkel.

Barátokkal

Nincs is jobb annál, mint összejönni a barátokkal és együtt tölteni pár napot messze a mindennapok nyüzsgésétől. Pihenés, feltöltődés, beszélgetések a panoráma teraszon, társasozás, bográcsozás a kertben vagy bandázás a borospincében, nálunk mind egyszerre megtehetitek.

Borospince

A dunabogdányi Borgarázs Manufaktúrával közös együttműködésünk keretein belül a következő szolgáltatásainkat szeretettel ajánljuk  hogy teljesebbé tehessük a nálunk töltött időt.

– Helyi, minőségi palackozott borok rendelésre
– Borkóstoló (előre egyeztetés szükséges)
– Bor válogatás díszdobozban

Donauresidenz Dunabogdány – galéria

NTAK szám: UD23064778

Képek és forrás: donauresidenz.hu

Település

Térkép

Látnivalók a közelben

Megosztás: