Bogdányi Kisház

Bogdányi Kisház

Bogdányi Kisház jacuzzi

INFORMÁCIÓK

Cím

Dunabogdány, Öreg Kálvária u. 18.

Telefon

+36 70 702 3325

E-mail

bogdanyikishaz@gmail.com

Bogdányi Kisház – Dunabogdány

Ha kikapcsolódásra vágysz és feltöltődnél a természetben, távol a város zajától, akkor jó helyen jársz. Nagy szeretettel várunk párokat, családokat és kisebb baráti társaságokat a kis faházunkba.

Reggeli

Partnerünk, a ReggeliBox minden reggel friss, főként helyi termékekből álló reggeli kosarakat szállít házhoz.

Kettesben – Romantika, kuckózás, pihenés

Csak ti ketten a természethez közel. Pihenjetek egy nagyot és élvezzétek a kettesben töltött időt, lazítsatok a jakuzziban és élvezzétek a teraszról nyíló panorámát. A közelben hangulatos éttermek és romantikus programok várnak, ha pedig bekuckózni van kedvetek, házhoz is tudtok rendelni ebédet, vacsorát és a Netflix-en kedvenc műsoraitokat is megtaláljátok.

Kisházban a kiscsalád – Felfedezés, gyerekek, élményszerzés

Fedezzétek fel a Bogdányi Kisház nyugalmát a kicsikkel, szerezzetek új élményeket együtt! A kertben játszótér várja a gyerekeket. A közelben izgalmas gyerekprogramok, szuper túrák és Duna-parti szórakozás várja kicsiket és a nagyokat egyaránt.

Együtt a barátok – Feltöltődés, emlékek, együtt

A nagy rohanásban olyan nehéz összehozni a barátokat. Nálunk minden lehetőség adott a feltöltődésre a legjobbakkal. Napközben télen, nyáron rengeteg program vár titeket a környéken, este pedig egy jó grillezés, jakuzzi és társasjátékokkal várunk benneteket, hogy felejthetetlen legyen az együtt töltött idő.

NTAK regisztrációs szám: EG23064534, UD23064778 – Faház
Képek és forrás: bogdanyikishaz.hu

Település

Térkép

Látnivalók a közelben

Megosztás: