Nadi’s Holiday Home

Nadi’s Holiday Home – Szigetmonostor

INFORMÁCIÓK

Cím:

Szigetmonostor, Őzike utca 3

Gyermekbarát:

részben

Wi-fi:

Ingyenes

Parkolás:

Ingyenes

Nadi’s Holiday Home – Szigetmonostor

A Pest megyei Szigetmonostorban található Nadi’s Holiday Home – Heart of Woods, Szentendre Island szállása kültéri pihenősarokkal és kertre nyíló kilátással várja látogatóit. Budapest 22 km-re, Dobogókő pedig 34 km-re található a légkondicionált szállástól. A helyszínen magánparkoló és ingyenes wifi vehető igénybe.

Hirdetés

A nyaralóban 2 hálószoba, síkképernyős kábel-TV, hűtőszekrénnyel, főzőlappal és mosógéppel felszerelt konyhasarok és zuhanyzós fürdőszoba található.

A Nadi’s Holiday Home nyaralóhoz terasz is tartozik. A környéken túrázni és kerékpározni lehet. A látogatók a kertben is pihenhetnek.Elbújnál egy kicsit a városi zaj elől? Felfedeznéd a Dunakanyar háttérvilágát, a Béke Szigetét és a lélekben nyitott Szigetmonostor-Horány települést? Fogadd szívélyes meghívásom e szépirodalmi műbe illő mesés sziget Őzike utcájába, ahol egy télen-nyáron lakható, szerethető, féltve felújított fakunyhó vár – egy igazi víkendház – kandallóval, klímával, kerttel, kocsibeállóval és rengeteg sportolási lehetőséggel. Kirándulhatsz, kajakozhatsz, kenuzhatsz, kerékpározhatsz és lovagolhatsz is a közelben. Gyere, érezd jól és közel magad a tündéri természet magas fenyő- és platánfáihoz, ahol csodálkozni fogsz, milyen kedves és kellemes is lehet az élet! A hely szelleméhez hűen a fenntartáshoz környezetbarát tisztítószereket használunk.Nádi Yvette

Település

Térkép

Látnivalók Szigetmonostoron

Megosztás: