GaBko Chili – karácsony

INFORMÁCIÓK

Átvételi pont:

Nagymaros, Rákóczi F. u. 44.

Telefon

+36 20 327 0850

E-mail

gabkochili@gmail.com

GaBko Chili

Csípős élmények karácsonyra!

Hogyan rendelhetek?

Vedd fel a kapcsolatot Nagy Gáborral, a GaBko chili tulajdonosával az alábbi elérhetőségek egyikén.
Lehetőséged van konkrét chili csomag megrendelésére, így kézzel fogható ajándékcsomagot adhatsz át karácsonykor. Amennyiben inkább a megajándékozott szerettedre bíznád a termékek összeválogatását, úgy utalványt is rendelhetsz e-mailben. Az utalvány kinyomtatva és egy borítékba csomagolva szuper ajándék lesz!
A termékekről és az árakról ide kattintva tájékozódhatsz.

Rendelés leadás:

Írj emailt: gabkochili@gmail.com

facebook: https://www.facebook.com/GaBkoChili

Rendelhető utalványok: 5.000 Ft és 10.000 Ft (vagy konkrét csomag).

Nagy Gábor és a GaBko Chili:

A megszállottság 2011 nyarán egy Habanero paprika elfogyasztásával kezdődött. Ekkor eldöntöttem, hogy szükségem van egy olyan termékre, amit fűszerként lehet használni, amivel nem sózom el az ételt, hanem kis mennyiségtől is elérem a kívánt hatást, megőrizve a chili valódi ízért és erejét, kizárólag természetesen, hozzáadott capsaicin kivonat és egyéb fölösleges adalék anyagok nélkül.
Semmi sallang, csak a világ legerősebb chilipaprikái!
Saját magamnak szerettem volna olyan terméket készíteni, amihez hasonlót sem lehetett idehaza akkor még találni. Minden a kis kertemben és párkányomon kezdődött. Első évben mégis akkora mennyiséget sikerült produkálnom, hogy már ismerőseimnek is jutott az elkészült termékeimből. Az első termékeim a Hot Pepper szósz és krém volt, amik idehaza valóban hiánypótlónak bizonyultak, hamar híre ment az ismerősi körömön kívül is. Ma már nem csak a legerősebb paprikáiból készült termékek találhatóak meg a termék palettán, hanem igyekszem a lágyabb ízek kedvelőinek igényeit is kielégíteni.

Térkép

Megosztás: