Völgyház – Karácsony

INFORMÁCIÓK

Cím

Zebegény, Völgy utca 24.

Telefon

+36 30 206 1706

E-mail

info@volgyhaz.hu

Völgyház Vendégház - Zebegény

Romantikus vendégház a patak partján!

Extra 10% kedvezményért rendelésnél hivatkozz az I Love Dunakanyar-ra!

Hogyan rendelhetek?

Vedd fel a kapcsolatot a Völgyház Vendégház tulajdonosával, Budai Nikolett-tel az alábbi elérhetőségek egyikén.
Foglalhattok közvetlenül is a Völgyház weboldalán (ide kattintva). Ebben az esetben konkrét időpontra konkrét összegért tudtok foglalást leadni. A foglalásról egy A4-es karácsonyi utalványt fogtok kapni e-mailben, mely kinyomtatva és borítékba csomagolva impozáns ajándék lesz.
Amennyiben nem szeretnétek a megajándékozott személy helyett dönteni a látogatás időpontjáról, úgy van lehetőségetek biankó utalvány vásárlására is, 10.000 Ft és 20.000-os címletekben. Az utalványokat 2019 december 20-ig tudják beváltani az utalvány birtokosai.
A Völgyház Vendégházról bővebben ide kattintva tájékozódhattok.

Rendelés leadás:

Írj emailt:  info@volgyhaz.hu

Telefon: +36 30 206 1706

Közvetlen foglalás: kattints

Rendelhető utalványok: 10.000 Ft és 20.000 Ft.

A vendégházról:

A ház 1928 ban épült a zebegényi Újvölgyben. Anno ide azok az emberek látogattak akiknek a friss, oxigéndús levegőt “felírták” az orvosok.  A Börzsöny fái, a természetes patakok és a Duna, együtt olyan mikroklímát teremtenek Zebegényben amit nyugodt szívvel hívhatunk páratlannak.

Amikor 2016 őszén megláttuk ezt a kis házat, azonnal beleszerettünk és mivel igen rossz állapotban volt úgy döntöttünk megérdemli hogy megújuljon.

A felújításnál a lehető leginkább törekedtünk, hogy az épület külsőleg megtartsa eredeti jellegét és minden olyan báját ami miatt megkedveltük.

A belső kialakításnál a klasszikus jegyeket próbáltuk ötvözni a vidéki stílussal.

A ház hangulatát a kertben található majd 100 éves fenyő és az udvar végében csordogáló Medresz-patak teszi kivételessé.

kielégíteni.

Térkép