Blog

Moodhouse 2623 Kismaros

Moodhouse 2623 – erdei búvóhely a Börzsönyben

Valamikor 2021. márciusában kaptuk az első levelet Horváth Róberttől, hogy egy új vendégház nyitását tervezik a Börzsönyben, egészen pontosan Kismaros – Börzsönyligeten. A levél nagyon titokzatos volt, semmi konkrétum nem szerepelt benne, mi pedig álmunkban sem gondoltuk volna, hogy a Moodhouse 2623 nyitása fogja megreformálni a Dunakanyar szálláskínálatát. Pedig bizton állíthatjuk, így lett.

Moodhouse 2623 Kismaros
Fotó: moodhouse.hu

Robiék 20 éve foglalkoznak utazásszervezéssel, ráadásul mindezt valóban prémium szinten, melynek köszönhetően rengeteg tapasztalatot gyűjtöttek a világ számos országában található különböző típusú szálláshelyekről. A saját vendégház gondolata már évekkel ezelőtt megfogalmazódott bennük, de valami igazán tökéleteset és egyedit szerettek volna létrehozni. Így listát írtak tehát mindenről, ami tetszett nekik az általuk látogatott helyeken, és amikor teljesnek érezték ezt a bizonyos listát, belevágtak a kismarosi projektbe.

Moodhouse 2623 – az első benyomások

A Dunakanyarban ma már tényleg mindenki megtalálja a számára ideális szálláshelyet, legyen szó kempingezésről, erdei kisházakról, trendi kabinszállásokról vagy akár 4*-os wellness szállodákról.

Hogyan lehet akkor mégis újat mutatni?!

Az első benyomás rendkívül fontos, de persze nem minden… Nekem nagyjából 10 percre volt szükségem, hogy a megszokott „szuper meg minden, de láttam már ilyet…” szintről átbillenjek a szállás nyitólapján konkrétan tízszer leírt „WOW! élményig”.

Moodhouse 2623 Kismaros
Fotó: moodhouse.hu

Adott egy 2 fős erdei búvóhely, mely elsősorban romantikára, kikapcsolódásra és meghitt együttlétre vágyó párok fantáziáját fogja megmozgatni.
A Moodhouse 2623-at körbejárva az első benyomásunkat nehéz röviden körbeírni. Belépsz, körbenézel, és annyira kereknek érzed az egészet, mintha csak otthon lennél, minden a helyén van. De ami a legfontosabb, a vendég is azt érzi, hogy a helyén van, úgy fogadnak, mint egy családtagot és olyan körülményeket is varázsoltak Robiék mindehhez. Látszik, hogy gondos odafigyeléssel tervezték a házat, a berendezést és a kertet.

Moodhouse 2623 Kismaros
Fotó: moodhouse.hu

Az utolsó simítások ugyan még zajlottak ottjártunkkor, de már nagyjából minden a helyére került, és látszott, hogy a tisztaságra rendkívül nagy figyelmet fordítanak a tulajdonosok. Ide a személyes cuccainkon kívül tényleg nem kell magunkkal vinni semmit. Minden adott, külön kérni sem kell. Ide érkezve egyetlen dologra kell csak figyelnetek, hogy jól érezzétek magatokat, minden másról a tulajdonosok gondoskodnak.

Moodhouse 2623 Kismaros
Fotó: moodhouse.hu

Kanyarodjunk vissza, hogy mi is az a bizonyos WOW! élmény pontosan?

Rövid definíció: amitől hanyatt vágod magad. De szó szerint 😉
Kicsit bővebben: a rendtől, tisztaságtól és a szép berendezéstől már nem akad el a lélegzetünk, szerencsére ezt a szintet sokan meg tudják ugrani a Dunakanyarban.

A ház igazi varázsa az apró részletekben rejlik, amit érdemes két oldalról megközelíteni:

Mindenből kizárólag a legjobb minőséget kapod, méghozzá kellő mennyiségben:
nem kell bevásárlással kezdened a pihenést: garantáltan mindenből elegendő mennyiséget találsz a házban! Legyen szó fűszerekről, minőségi kávéról, teákról, szükséges konyhai eszközökről, hajszárítóról vagy éppen a kerti sütögetéshez / grillezéshez szükséges eszközökről (ideértve a faszenet és a tüzífát is).

Moodhouse 2623 Kismaros
csak a legjobbat kapod: a kávé Nespresso (6 féle kapszula), a grill Jamie Oliver, az ágy Tom Tailor, a TV QLED (Netflix + HBO is van), elképesztően kényelmes és hatalmas lounge ágy a fenti teraszton, stb. A teljes listát ide kattintva éritek el.
Az egészről a Jurassic Park első része jut eszembe, na nem a kétségbeesett menekülős rész, hanem, amikor John Hammond először bemutatja birodalmát, és folyton a következő három szót ismételgeti: „Nem spóroltam semmin!”. Hát a Moodhouseban sem spóroltak semmin, cserébe viszont nagyon szerények és kedvesek a tulajok, ami hatalmas plusz pont!

Moodhouse2623 Vendégház Kismaros
Fotó: moodhouse2623.hu

WOW! szolgáltatások + maximális vendégélmény:
– a foglalás menete eleve eltér a megszokottól, mivel itt minden esetben egy több pontból álló kérdéssort fogtok kapni, mely segítségével tökéletesen felmérik az igényeiteket, pl. van-e valamilyen ételallergiátok, szeretnétek-e valamilyen bekészítést (édesség, pezsgő, stb.).
WOW! szolgáltatások: ez a szolgáltatáshalmaz egyértelműen a ház lelke, véleményem szerint ezzel reformálják meg a Dunakanyar szálláskínálatát. Sehol korábban nem tapasztaltam ilyen szintű extra listát vendégház esetében. Ezt igazából a helyszínen készült videóban sem sikerült átadnunk, ezért a videó megnézését követően javasoljuk a Moodhouse 2623 szolgáltatáslistájának áttekintését.

Egy szó, mint száz, kompromisszummentes feltöltődés garantált mindenkinek, aki úgy dönt, itt töltene néhány napot. A pihenés és egymásra hangolódás mellett persze számos látnivaló és program is található a környéken. A Börzsöny több tucat túra útvonalat rejt, de a Duna-part vagy a központ is pár perces autóútra van csupán a háztól. A környék látnivalóit ide kattintva találjátok.

A cikket elolvasva bízunk benne, hogy már csak egy kérdés maradt bennetek: Mikor jöhetünk? 🙂

Borítókép: I Love Dunakanyar
Képek: moodhouse2623.hu

Megosztás: