Blog

Bohém Kabin Kismaros

Bohém Kabin – Dézsás faház, ahol garantáltan újraéled a gyerekkorod!

Ha megrendelhetnél a hétvégi kikapcsolódáshoz egy fix csomagot, mit tennél a virtuális kosaradba? Madárcsicsergést? Friss levegőt, egy kültéri dézsát, egy kényelmes teraszt, és ezer kalandot? Ne is menj tovább, tudunk egy helyet, ahol mindezt megkaphatod, ráadásul egy régi írógéppel írhatod le az élményeidet a vendégkönyvbe! Ez a szállás Kismaros szívében a Bohém Kabin, ahol már a bakelitlejátszó látványa is kellemes emlékeket idéz fel benned!

Bohém Kabin Kismaros

Bohém Kabin – Réges-régi élmények új köntösben

Biztosan neked is megvan az az érzés, ahogy a nagyszüleid nyaralójában, vagy nyaraláskor a retró faházban bedugtátok a kulcsot a zárba, és megcsapott az előző nyár illata. A strand füvén koptatott takaró még ott van, ahol hagytad. A dohos szagot csak alaposan ki kell szellőztetni.

Alig várod, hogy a délelőtti nap újból megsüsse a faház tetejét, hogy a teraszon kártyázz, utána pedig dinnyeevés közben a darazsakat legyezgesd magad körül. A fészerben parkol a kemping bicikli, a focilabda, és a szalmakalap, az éppen fogható rádióadón pedig a Gedeon bácsi szól minden órában egyszer.

Bohém Kabin Kismaros

Ezek az élmények olyan hangokat, dallamokat és illatokat hoznak vissza számodra, amelyet utoljára a szúnyogok hessegetése közben éltél át valamikor kiskamasz korodban? Máig emlékszel a nagyi madártejének ízére?

A Bohém Kabin látványa azonnal visszarepít ezekhez az élményekhez, de új köntösbe öltöztetve. Nincs dohos szag, és kemping bicikli, de a sátortetős faház Kismaros szívében garantáltan tálcán hozza neked a lúdbőrző, nosztalgikus hangulatot. Mutatom, miért!

Privát wellness használat Kismaros ölelésében

A Bohém Kabin sztorija olyan, mint egy izgalmas mese. Egy motorozó építész beleszeret a környékbe, és természetesen a házba is, ezután pedig megálmodja a saját tervezésű, saját kivitelezésű faházát, aminek a külső és belső dizájnja pontosan olyan, amiben a feleségével ugyanolyan szívesen pihen a szürke hétköznapok során, mint ahogyan te élvezed majd a kikapcsolódást a ház falai között.

Bohém Kabin Kismaros

A háromszintes épület tökéletes választás 4-6 fő számára, a földszinten jóleső élmény lazítani a sószobában, és az infraszaunában, a kertben pedig kipróbálhatod a fatüzelésű dézsafürdőt is. Az olvasósarokban ülve végre kényelmesen elolvashatod azt a könyvet, ami már hetek óta az éjjeliszekrényeden áll. Nem zavar majd senki és semmi. Se a villamos, se a kaputelefon. A csend és a nyugalom itt alapfelszereltség.

Szívesen kiülnél a teraszra?

Tölts magadnak egy pohár bort, és hívd ki a családodat egy fergeteges „Gazdálkodj okosan”, vagy „Ki nevet a végén?” partira! A kényelmes ülőgarnitúrán üldögélve órákon át beszélgethetsz a barátaiddal, retró hangulatban, megidézve a régi időket.

Bohém Kabin dézsa

Faház Kismaroson, a természet ajánlásával

Ha kipakoltad a könyveidet, és otthonosan érzed már magad, teszteld le a Bohém Kabin kertjét is, ahol elkészítheted a bográcsban életed paprikás krumpliját vagy gulyáslevesét. Grilleznél? Szalonnát sütnél esténként? Itt ezt is megteheted!  

Tipp!

A faházat autóval, biciklivel, vonattal és busszal is megközelítheted. Az 1500 nm-es telken kényelmesen elférnek majd a biciklik, amelyekkel akár kisebb-nagyobb túrát is tehettek a Duna-part mentén.

Kisebb gyerekekkel ugyan kihívás lehet a sok meredek lépcső, de a kamaszok garantáltan élvezni fogják, hogy saját emeletet kaphatnak a vendégházban. Csapatépítő programhoz, baráti kikapcsolódáshoz és családi kiruccanáshoz keresve sem találhatnál jobb szállást Kismaroson.

A hajnalig tartó beszélgetések, a közös wellnessezés, és a faház hangulatának hármasa pedig olyan élményt ígér, amire még a nagyid is azt mondaná: „Igen, pontosan ilyen egy tökéletes pihenés Kismaroson”.

Bohém Kabin Kismaros

Elérhetőségek

Facebook: www.facebook.com/bohemkabin/

Instagram: www.instagram.com/bohemkabin/

E-mail: bohemkabin@gmail.com

Telefon: +36 20 475 4331

Megosztás: