XXIII. Váci Mikulásfutás

Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

XXIII. Váci Mikulásfutás

december 1 - 08:00 - 12:00

XXIII. Váci Mikulásfutás

Célegyenesben a Mikulásfutás

Nem csak a futóktól várjuk a cipős doboz ajándékokat

Színezd a Mikulásfutás „tetris challenge” pólóját a saját színvilágodra!

Már több mint 500 futó előnevezett a december 1-i mikulásfutásra és sokan érdeklődnek, mit kell tenni hogy a versenyen indulhassanak, és  a Baptista Szeretetszolgálat karácsonyi cipős doboz ajándékozási programhoz hol tudnak csatlakozni.

A Mikifutás az idén egy héttel megelőzi a Mikulás érkezését, ezért érdemes minél hamarabb nevezni a www.futavac.hu, honlapon. Aki a neten előnevez, az ingyen versenyezhet a 2,5km-es buli futáson és ajándékpólót nyerhet, amit ha szerencsés, már a verseny előtti napon, szombaton este 17 órától 18.30 óráig átvehet a váci siketek intézetének tornatermében a rajszámával együtt. A hosszabb távok nevezői akkor kapnak ajándék futópólót, ha előneveznek a versenyre.

Az ovisok ingyen nevezhetnek a verseny reggelén is a Március 15. téren az ovis futásra, melyre reggel 9 kor kerül sor a főtéren.

Aki ajándékot szeretne adni azoknak a gyerekeknek, akik ezt nem kaphatják meg szeretteiktől, azokat arra kérjük, hogy csatlakozzanak a cipős doboz ajándékozási akcióhoz. Vegyetek elő egy használaton kívüli cipős dobozt, és csomagoljatok bele olyan dolgokat, amiknek ti is örülnétek, ha megkapnátok. Nem kell nagy dolgokra gondolni, egy jó könyv, amit már elolvastunk, egy játék, amit már meguntunk, egy szép ruhadarab, amit kinőttünk, vagy ami szép, ajándék volt de nem tudunk vele mit kezdeni, vagy olyan tartós élelmiszer, mely nekünk nem jelent anyagi megpróbáltatást, de akik számítanak rá azok nem tudják állni ezeket a költségeket. Várjuk az ajándékokat. Nem csak a futókét, hanem azokét is, akik adni szeretnének.

A futóktól már a verseny előtti napon délután 5 órától át tudjuk átvenni ajándékaikat, és a verseny napján, bármelyik nevezési pontnál, az információs pultnál, vagy a színpad mellett lesz olyan rendezőnk, aki átveszi és biztonságba helyezi a cipős dobozokat.

Az idén sok mindent a „tetris challenge” stílusában ismerhettünk meg. A Mikulásfutás pólót mi is ennek az ötletviharnak a keretében készítettük, ami egy kicsit betekintést ad a Mikulás, és a futóverseny hangulatába, eszközrendszerébe. A póló embléma fekete-fehér rajzát bárki letöltheti a verseny honlapjáról (és faceboook elérhetéséből) és tetszése szerint színezheti és beküldheti (jatek@futavac.hu), vagy kinyomtatva behozhatja a rendezőknek a saját mikulásfutás „tetris challenge” színvilágát a versenyre. A legérdekesebb színvilágú versenyzőket az eredeti Mikulás futás pólóval fogjuk az eredményhirdetés után megajándékozni.

Már csak 10 nap van hátra a versenyig. Nevezzetek, és csak nagyon óvatosan készüljetek a futásra, mert egy sérülés könnyen megszomoríthatja a futás örömét.

Találkozunk a versenyen.

Részletek

Dátum:
december 1
Időpont:
08:00 - 12:00
Esemény címkék:
,

Helyszín

Vác
Vác, 2600 Magyarország