Nagymarosi Zöld Napok

Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Nagymarosi Zöld Napok

február 23 - 09:00 - 20:00

Ingyenes
  • Délelőtt 9-11:30-ig bolhapiac lesz, ahol olyan kincsekre bukkanhattok, ami másnak talán már csak szemét. Alapvetően ezzel arra szeretnék felhívni a figyelmet, hogy a mai fogyasztói társadalomban értéket ne dobjunk ki, hanem hasznosítsuk inkább újra, kreatívan.
    Egy bolhapiac – amellett, hogy nagyon izgalmas esemény – nagyon környezetbarát megoldás a tárgyaink beszerzésére. A bolhapiac közben interaktív gyerekfoglalkozás is lesz, amely a kisebbeket lefoglalja addig, amíg a szülők végigböngészik a kínálatot.
  • 16 órakor megnézhetitek az igencsak rendhagyó Fölösleges tárgyak fóruma – kiállítást, méghozzá tárlatvezetéssel. A Humusz Szövetség kiállítását a gyerekek által készített fotókkal egészítik ki, amit általuk feleslegesnek ítélt tárgyakról készítettek.
  • 17 órakor egy nagyon érdekes és hasznos előadást hallgathattok meg arról, hogy komposztálással hogyan lehet megszabadulni a háztartási hulladékunk egy jó nagy részéről. Ezután következik a Nagymarosi Zöld Napok Receptverseny eredményhirdetése, ahol megtudhatjuk, ki álmodta meg a legötletesebb és legizgalmasabb receptet maradék ételből.
  • A nap 18:30-kor egy Stand up esttel zárul, mely során Mogács Dániel a humor eszközeivel szeretné felhívni a figyelmet a környezettudatos életmód és szelektív hulladékgyűjtés fontosságára. Ugye milyen remekül hangzik?

Részletek

Dátum:
február 23
Időpont:
09:00 - 20:00
Összeg:
Ingyenes
Esemény címkék:
, ,

Szervező

Nagymaros Város Önkormányzata
Telefon:
0627/595-100
E-mail:
papp.noemi@nagymaros.hu
Honlap:
http://www.nagymaros.hu

Helyszín

Nagymaros
Főtér
Nagymaros, 2626 Magyarország
+ Google Térkép