Dunakeszi adventi vásár 2018

Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Dunakeszi adventi vásár 2018

2018-11-30 - 16:00 - 2018-12-23 - 20:00

Ingyenes
adventi vásár Dunakeszin

Ahogyan már megszokhattuk, idén is rengeteg adventi programmal kényeztet majd bennünket a Dunakanyar. Természetesen Dunakeszin az egyik legizgalmasabb programsorozat a hamarosan megnyíló Adventi vásár lesz, ahol minden korosztály remekül érezheti magát. Említettük már, hogy idén is lesz a főtéren korcsolyapálya? Nézzük, milyen élményre számíthattok még Dunakeszin!

Dunakeszi advent 2018

November 30-án nyitja meg kapuit Dunakeszin a IV. Béla Király téri adventi vásár. A megnyitó ünnepségen 18 órai kezdettel fellép majd Tunyogi Bernadett énekes-és színésznő, a Sport Magic Egyesület, valamint sor kerül a VSD jégkorong csapatának meccsére is. És ha már a korcsolyánál tartunk, mindenképpen érdemes lesz már a nyitásra ellátogatni, mert Gál Zoé műkorcsolyázó kápráztat majd el benneteket a produkciójával.

  

Természetesen egész decemberben szemezgethettek a kézműves vásár portékái között, így nem csak az adventi időszakban díszíthetitek fel otthonaitokat, de remek karácsonyi ajándékokra is szert tehettek.

Nem lenne teljes egy karácsonyi vásár tea, és forralt bor nélkül sem, ezért bátran menjetek és kóstoljatok, mellé pedig hideg és meleg ételeket is falatozhattok. És ami nagyon fontos: hétvégenként színpadi programok is színesítik az eseményt.

Jégpálya Dunakeszin

A téli sport szerelmeseinek biztosan remek hír, hogy fedett jégpálya idén is lesz a főtéren, korcsolya bérlési lehetőséggel.

A jégpálya nyitva tartása az alábbiak szerint alakul:

Hétköznap: 14:00-21:00
Hétvégén és tanítási szünetben: 10:00-21:00

Hirdetés

Rohamozzátok meg bátran, hogy kiderüljön, idén ki lesz a legügyesebb korcsolyázó! Azoknak sem szabad bánkódni, akik csak most barátkoznak a sporttal, hiszen 15-20 perc gyakorlás után bárki könnyedén elkaphatja a ritmust, onnantól pedig nincs megállás. Suhanhattok a jégen, és akár még egy-két forgást is megtanulhattok.

Kéz- és lábtörés mentes korcsolyázást kívánunk mindenkinek!

Dunakeszi karácsonyi vásár

Karácsonyi Adománydoboz akció

Idén is megszervezi a város a karácsonyi adománydoboz akciót, mely során az ajándékdobozok a településen élő hátrányos helyzetű gyerekeknek szereznek boldogabb karácsonyi ünnepet. Éppen ezért a családsegítők elsősorban ruhákat és játékokat várnak a gyűjtés során. Ha tehetitek, készítsetek ti magatok is ezeknek a gyerekeknek ajándékot!

Bővebb információt ITT találtok a kezdeményezéssel kapcsolatban.

Találkozzunk idén is az adventi vásárban, hangolódjunk együtt az ünnepekre, és koccintsunk egy kiadós korcsolyázás után egy pohár kellemesen forró teával!

Fotók: dunakeszipost.hu

Helyszín

Dunakeszi
IV. Béla Király tér
Dunakeszi, 2120 Magyarország
+ Google Térkép

Szervező

Dunakeszi Programiroda
E-mail:
programiroda@dunakeszi.hu
Honlap:
http://www.dunakeszi.hu