Adventi vásár Vác 2019. – Váci Karácsony

Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Adventi vásár Vác 2019. – Váci Karácsony

2019-11-20 - 08:00 - 2019-12-31 - 17:00

adventi vásár Vác 2019

2019-ben is számos programmal várja a látogatókat az adventi vásár Vác belvárosában. A Váci Karácsony november 20. és december 31. között színes programkínálattal készül a Fő térre látogatók számára. A rendezvényen minden korosztály talál olyan eseményt, amely szebbé teheti az adventi időszakot, mutatjuk a programokat!

Váci Karácsony – Adventi vásár és más programok

A váci adventi vásár és a Váci Karácsony egészen december 31-ig várja azokat, akik szívesen szemezgetnének a kézműves portékából, és megkóstolnák a téli vásári finomságokat. Természetesen Vácra is megérkezik a Mikulás, a családok december 5-én vehetnek részt a Mikulásváró ünnepségen.

Hirdetés

December 7-én Családi Nap lesz a főtéren. Érdemes lesz részt venni a programon, amely a kóstolással egybekötött IX. Váci Bejglisütő Versennyel kezdődik. Ezt követően karácsonyfa-díszítő verseny is lesz, és kézműves foglalkozás tarkítja az eseményeket. Az érdeklődők megtekinthetik az “Adjon Isten minden jót” című műsort a Váczi Néptáncegyüttes előadásában, majd a Maszk Bábszínház feleleveníti a betlehemezés hagyományait egy élőszereplős játék keretében.

December 14-én a Nógrádszíve Hagyományőrző Bari Kör előadásában hagyományőrző betlehemes lesz, melyet a Katáng együttes műsora követ “Itt van a szép víg Karácsony” címmel. Este 19 órától utcabál lesz a Pedrofon együttes közreműködésével.

Váci Karácsony

December 21-én a capella előadás lesz kora délután, ezt követően egy interaktív betlehemes előadás lesz, majd a Thalia Művészeti Egyesület Gyémánt Musical Stúdiójának előadását lehet megtekinteni.

Programok az év utolsó napjain

December 30-án a Váci Karácsony keretében ismét megrendezik a Vendégvárók Váci Egyesülete szervezésében a forralt bor főző versenyt, ahol különféle ízesítésű fehér és vörösborból készült forralt borokat lehet kóstolni. Az év utolsó napján Főtéri szilveszter lesz, melyet utcabál követ majd, a Luxemburg Rádió Zenekar közreműködésével.

A programok szervezője a Madách Imre Művelődési Központ.

Ha tehetitek, látogassatok el idén is Vácra, és és vegyetek részt a színes programokon az adventi vásár közvetlen közelében!

Részletek

Kezdés:
2019-11-20 - 08:00
Vége:
2019-12-31 - 17:00
Esemény címkék:
, ,

Helyszín

Vác, Március 15. tér
Március 15. tér
Vác, 2600 Magyarország