Blog

Hotel Silvanus őszi panoráma

Last minute őszi szünet a Dunakanyarban

Teljes pompájában ragyog az indián nyár a Börzsöny és a Pilis vadregényes erdeiben, mindeközben pedig villám léptekkel közeleg az őszi szünet. Ilyenkor jól esik kicsit kikapcsolódni együtt a családdal, esetleg el is utazni valahova az első iskolai/óvodai etap után. A jelszó nálunk egyértelmű: őszi szünet a Dunakanyarban!

Tickless 2024
Hirdetés

Gyorsan meg is néztük, hogy mi a helyzet, ha hozzánk hasonlóan Ti is csak most kaptatok észbe, és last minute foglalnátok magatoknak egy utat a Dunakanyarba, hogy eltöltsetek ott néhány napot, vagy akár az egész hetet.

Őszi szünet a Dunakanyarban
szállástippek

White Luxury Villa – Esztergom

White Luxury Villa Esztergom
Fotó: szallas.hu

Esztergom egyik legújabb és legexkluzívabb apartmanjában, a White Luxury Villa-ban felejthetetlen élményekkel gazdagodhattok egész évben. Itt nem csak a felnőttekre gondoltak a tulajdonosok, de a legkisebbeknek is igazán felejthetetlen élmény lehet néhány itt eltöltött nap, hiszen még egy kis játszótér is helyet kapott a birtokon. Arról nem is beszélve, hogy Esztergom mennyi látnivalót és programot tartogat számotokra, csak győzzetek mindent felfedezni.

Hotel Silvanus**** Visegrád

Hotel Silvanus wellness

„A vendéget úgy kell vendégül látni, mint amikor barátainkat, testvéreinket, szeretteinket hívjuk meg otthonunkba.” – tartják a Silvanus Hotelnél, és ezért valóban mindent meg is tesznek. Innen garantáltan ki sem akartok majd mozdulni, ráadásul a panoráma a szobákból valami fantasztikus az erdőre, a Dunakanyarra vagy éppen a Fellegvárra. Színes programok, számtalan kirándulási lehetőség, uszoda, wellness és egy zseniális étterem teszik még ellenállhatatlanabbá a hotelt. Mutatjuk!

Pillangós-Ház Visegrád

Pillangós-ház Visegrád
Fotó: szallas.hu

Ez a vendégház Visegrád szívében helyezkedik el, emiatt minden visegrádi látnivaló és program egy karnyújtásnyira van tulajdonképpen. Szuper élmény lehet a gyerekekkel például a bobozás, a canopy vagy akár a minigolf is, melyeket mind-mind kipróbálhattok a városba érkezve. De egy kis családi kuckózáshoz is tökéletes a ház, nézzétek csak!

Kerekhegy Vendégház – Leányfalu

Kerekhegy Vendégház Leányfalu
Fotó: szallas.hu

Leányfalu nem csupán a nyugdíjasoknak nyújt remek kikapcsolódási és feltöltődési lehetőségeket, de családdal érkezve is szuper választás. A Kerekhegy Vendégház csendes nyugodt környezete a hegyoldalon, gyönyörű kilátással a Szentendrei-szigetre és a Pócsmegyeri-tóra bizony gyerekekkel is ideális választás, ha pihenésre, kikapcsolódásra vágytok a tanévkezdés után. A fürdőn kívül persze számtalan kirándulási lehetőség is adott a közelben.

Schotti Vendégház – Zebegény

Schotti Vendégház Zebegény
Fotó: szallas.hu

Talán mondanunk sem kell, hogy Zebegény minden évszakban jó választás. A tündéri falucska skanzen szerű kis utcái is megérnek egy hatalmas őszi sétát, de a színesbe forduló Börzsöny gyönyörű túraútvonalai is könnyen elérhetőek innen. Különösen, ha közvetlenül az erdő szélén fekszik a ház, amiben megszálltok. A nagy zárt kert pedig a passzív pihenésre vágyóknak biztosít lehetőségeket a kikapcsolódásra. Csak otthon ne hagyjátok a kedvenc könyveteket!

A kirándulásaitok megtervezéséhez számtalan látnivalót és programot is találtok nálunk. 

Látnivalók: kattints ide.
Programok: kattints ide.

Szóval ha Ti sem szerettek hosszú órákat utazással tölteni, mégis kiszakadnátok a városi mókuskerékből, akkor csak ismételni tudjuk magunkat és ezredszerre is elmondani, hogy irány a Dunakanyar. Itt biztosan megtaláljátok majd azt a helyet, ahol felejthetetlen élménnyel gazdagodik majd az egész család és lesz bőven mit mesélni a pajtásoknak visszatérve az iskolába. Egy őszi szünet a Dunakanyarban mindenki számára felejthetetlen élmény!

Borítókép: Hotel Silvanus**** Visegrád

Megosztás: