Blog

Visegrádi bobpálya

4+1 pörgős hely – Aktív kikapcsolódás Visegrádon!

Gokart, kalandpark, bobozás, canopy. A kalandra vágyók számára igazi adrenalinbomba lehet bármelyik szabadidős elfoglaltság, nem igaz? Nincs más vágyatok, mint egy kis aktív kikapcsolódás Visegrádon? Akkor gyertek velünk, ezeket mind-mind Visegrádon is kipróbálhatjátok, mutatjuk, hol!

1. Visegrád Gokart és Kalandpark

Gokartoztatok már? Akkor biztosan tudjátok, milyen fergeteges élmény beülni a kormány mögé, és élvezni a furikázást. A visegrádi pályán felnőtt és gyermek gokartokat is kibérelhettek, ráadásul a kétszemélyes változatba még azok is beülhetnek, akik a vezetéshez még nem elég bátrak, de tudni szeretnék, milyen érzés egy igazi fejvesztett futam.

Maszkot és bukósisakot a helyszínen kaptok, és mivel időmérő berendezés is működik a pályán, így körönként a LED falon azt is ellenőrizhetitek, legyőztétek-e saját magatokat!

Gokart Visegrád

A kalandparkot már 4 éves kortól lehet használni, tehát a legkisebbek is kipróbálhatják, milyen érzés újabb és újabb akadályokat leküzdeni. A citromsárga gyerek kötélpályára 4 éves kortól 140cm-ig lehet felmenni, míg a piros kezdő és a fekete haladó kötél pályákat a nagyobbak is használhatják.

Tudtátok?
A kalandpark sötétedés után is üzemel, reflektoros kivilágítással még extrémebb élményben lehet részetek!

2. Canopy Visegrád – Őrületes élmény kicsiknek és nagyoknak!

A Zsitvay-kilátóban biztosan jártatok már a Nagyvillámon, de vajon kipróbáltátok a Canopy pályát is?

Magyarország első Canopy pályáját a Costa Rica Monteverde Cloud Forest Nemzeti Parkjában található, esőerdő kutató pályája alapján építették fel, és már a kerítés mellől is látszik, ez az aktív kikapcsolódás Visegrádon valóban egy adrenalinlavinát indít el bennetek!

A Nagyvillám Kalandparkban 45 játékelem, és 3 erősségi szint vár arra, hogy elfogadjátok a kihívást! A gyerekeket feltétlenül hozzátok magatokkal, ugyanis lenyűgöző, hogy mire képesek, ráadásul a biztonságukról animátorok gondoskodnak!

Visegrád canopy pálya

3. Visegrádi Bobpálya – minden évszakban!

A Canopy pályától alig 5 perces sétára találjátok a Visegrádi Bobpályát, amely évtizedek óta hívogatja a kirándulókat egy kis kalandos siklásra! A nyári és alpesi pálya egyaránt hatalmas élmény, mindkettőt annyiszor teszteltük már, hogy ha húsz kezünk lenne, akkor sem tudnánk megszámolni rajta. Az aktív kikapcsolódás Visegrádon a bobozással lesz teljes, mutatjuk, miért!

Tudtátok?
A felvonó hossza 250 méter, a lesikló rész pedig 700 méter hosszú. Útközben 10-12 felejthetetlen kanyar, és gyorsulásra alkalmas egyenes rész vár benneteket! A lesiklás ideje pedig nagyjából 5-6 perc, az élmény viszont megfizethetetlen! Az alpesi és a nyári pálya egymás mellett halad, mindkettőt másért szeretjük. Döntsétek el magatok, nektek melyik lesz a kedvenc!

A pályán található egy élményfotó berendezés is, amely a pálya egy adott pontján siklás közben egy pillanatképet készít rólatok, amit akár meg is vásárolhattok a helyszínen.

Visegrád bobpálya, aktív kikapcsolódás Visegrádon

4. Dunakanyar Vízisí és Wakeboard Oktatás

Ha a kalandokért és a mozgalmas programokért látogattok Visegrádra, akkor legalább egy alkalommal muszáj megtapasztalnotok, milyen vizes élményekben lehet részetek. Ezután már úgysem tudjátok majd elfelejteni, milyen fergeteges kikapcsolódást nyújt a vízisí és a wakeboard.

Egész nyáron lehetőségetek van megtanulni vízisíelni, és wakeboardozni, de ha szívesebben motorcsónakoznátok, akkor egy 5+1 (sofőr) személyes motorcsónakkal rövidebb túrákat is tehettek a Dunán. Sétahajókázásra vagy inkább vízitaxira vágytok? Ez sem lehet akadály!

Hódítsátok meg a Pilismaróti-öböl és a Dunakanyar hullámait!

Dunakanyar Vízisí és Wakeboard, aktív kikapcsolódás Visegrádon

+1. Tekerentyű Kerékpárkölcsönző és Szerelde

Nagyon szerettek kerékpározni, és legszívesebben bejárnátok két keréken Visegrád minden mesés részét? Nos, talán nem árulunk el titkot, ha azt mondjuk, természetesen Visegrádon kerékpárkölcsönzésre is van lehetőség.

A Tekerentyű Kerékpárkölcsönző és Szerelde a belvárostól csupán 10 perces sétára található, ahol komfortos, jól felszerelt kerékpárokat bérelhettek, igény szerint akár felszerelhető gyermeküléssel is. A legkisebb bicajosok számára pedig 20’’-os és 24’’-os kerékméretű biciklik állnak rendelkezésre.

Túrajavaslatokra lenne szükségetek? Itt abban is segítenek nektek!

Tekerentyű Szerelde Visegrád

Ha minden igaz, az elkövetkezendő hétvégékre megtaláltátok azokat a programokat, melyek során az aktív kikapcsolódás Visegrádon felejthetetlen élmény lesz.

Ha pedig kipipáltátok őket, akkor kezdhetitek előröl, hiszen az eredményeken bármikor lehet még javítani, közben pedig újra és újra átélhetitek, miért is olyan tökéletes úti cél Visegrád a kalandra vágyóknak!

Megosztás: