Ügyfélszolgálat: info@ilovedunakanyar.hu // +36 70 677 8402

 

A Te szolgáltatásod vagy terméked boldoggá tehet másokat karácsonykor?
Ha igen, akkor ez most Neked szól!

Néhány megrendelőnk, akik már megbíztak bennünk:

Miért érdemes csatlakozni?

1.) A KARÁCSONY VARÁZSA – az év legmeghittebb időszaka, amikor mindenki hátradőlhet egy kicsit, és szeretteivel töltheti az ünnepi időszakot. A szűk családi körön kívül rég nem látott rokonok és barátok ülnek egy asztalhoz, és ajándékozzák meg egymást. 

2.) VÁSÁRLÁSI FORGATAG –  a megfelelő ajándékok kiválasztása mindenki számára nehéz feladat, vállalkozói szempontból azonban ez az év legforgalmasabb időszaka, amit érdemes csúcsra járatni. Legyen szó termékről vagy szolgáltatásról, juttasd el minél több karácsonyfa alá!

3.) VÁLLALKOZÁSOD LEGJOBB PILLANATA – a karácsonyi értékesítésből származó bevétel remek dolog, azonban ennél is fontosabb, hogy az ajándékozó általad szerezhet egy csodás pillanatot az ajándék átadásakor, amit talán sosem fog elfelejteni. Ha az ajándék „betalál”, akkor gyakran egy törzsvásárlóval vagy törzsvendéggel is gazdagothatsz. (tapasztalat)

Mit is kapok a pénzemért?

Megjelenés a Karácsonyi ajándéktippek kampányoldalon: 
2023. november 24. – 2023. december 24. között egy tematikus kampányoldalon népszerűsítjük a karácsonyi ajándéktippeket. A kampányoldalt, bannerekkel, közösségi média posztokkal és fizetett hirdetésekkel támogatjuk a teljes kampányidő alatt.

Tematikus gyűjtőcikkben való megjelenés: 

Az ajándéktippeket összegyűjtő cikkben minden szereplő termékeiről vagy szolgáltatásairól egyedi leírást készítünk, és képekkel tesszük vonzóbbá a vásárlást. A gyűjtőcikket közösségi média posztokkal és fizetett hirdetésekkel támogatjuk a teljes kampányidő alatt.

– Közösségi média mindenek felett:

  • Instagram Story megjelenés (minden szereplő számára 2 egyedi slide-ot készítünk, linkelve, tagelve, highlightként kiemelve, december 24-ig)
  • Instagram Kalauz készítése a cikk alapján, ennek megosztása storyban
  • Facebook gyűjtőposzt (galéria formátum, egyedi leírás és link)
  • posztolás lehetősége a Dunakanyar csevegő Facebook csoportban

Mennyibe kerül ez nekem?

A Karácsonyi ajándéktippek kampány 2023. november 24 – 2023. december 24 között zajlik, és maximum 10 szereplőnek tudunk helyet biztosítani. A megjelenések sorrendjét a megrendelések időrendi sorrendje határozza meg.

A csomag összesített ára:

34.900 Ft + ÁFA*

*(ÁFA mentes KATA számla kiállítása is lehetséges)
Rendelés:
info@ilovedunakanyar.hu

még Ennyi időd van rendelni, ha van még szabad hely:

nap
óra
perc
másodperc
Sajnos erről az ajánlatról lemaradtál...

Facebook
32.097 követő

Instagram
25.816 követő

Weboldal
172.553 oldalletöltés / hó

Hogyan tudsz rendelni, és milyen lépések következnek ezután?

1.) Amennyiben úgy döntesz, hogy csatlakozol a Karácsonyi ajándéktippek kampányhoz, akkor ezt jelezd felénk az info@ilovedunakanyar.hu e-mail címen.

2.) Válasz e-mailben visszaigazoljuk a megrendelést, ill. 1-2 részletre rákérdezünk (fizikai vagy digitális termékről van szó, stb.).

3.) Egyeztetnünk kell a számlázási adatokat, ill. hogy áfás számlát, vagy adószám nélküli KATA számlát részesítesz előnyben.

4.) Megrendelést követően elektronikus számlát küldünk e-mailben, és 2023. december 24-ig szuper megjelenésekkel népszerűsítjük termékeidet vagy szolgáltatásaidat.

Rólunk mondták

Ügyfélszolgálat:
info@ilovedunakanyar.hu
+36 70 677 8402