Ügyfélszolgálat: info@ilovedunakanyar.hu // +36 70 677 8402

 

Karácsonykor a Te szállásutalványod legyen
A LEGSZEBB AJÁNDÉK!

Néhány megrendelőnk, akik már megbíztak bennünk:

Miért érdemes csatlakozni?

1.) A KARÁCSONY VARÁZSA – az év legmeghittebb időszaka, amikor mindenki hátradőlhet egy kicsit, és szeretteivel töltheti az ünnepi időszakot. A szűk családi körön kívül rég nem látott rokonok és barátok ülnek egy asztalhoz, és ajándékozzák meg egymást. Legyen ott a Te szállásutalványod is az ajándékok között!

2.) VÁSÁRLÁSI FORGATAG –  a megfelelő ajándékok kiválasztása mindenki számára nehéz feladat, szálláshely üzemeltetői szempontból azonban ez az év legforgalmasabb időszaka lehet, amit érdemes csúcsra járatni.

3.) VÁLLALKOZÁSOD LEGJOBB PILLANATA – a karácsonyi értékesítésből származó bevétel remek dolog, azonban ennél is fontosabb, hogy az ajándékozó igazi Dunakanyar szállásélményt ajándékozhat szeretteinek, a Te voucherednek köszönhetően. Ha az ajándék „betalál”, akkor akár egy törzsvendéggel is gazdagothatsz.

Mit kapok a pénzemért?

Megjelenés a Karácsonyi ajándéktippek kampányoldalon: 
2023. november 24 – 2023. december 24 között egy tematikus kampányoldalon népszerűsítjük a karácsonyi ajándéktippeket. A kampányoldalt, bannerekkel, közösségi média posztokkal és fizetett hirdetésekkel támogatjuk a teljes kampányidő alatt.
Tematikus gyűjtőcikkben való megjelenés: 
Az ajándéktippeket összegyűjtő cikkben minden szálláshelyről egyedi leírást készítünk, és képekkel / videókkal tesszük vonzóbbá az ajándékutalvány vásárlását. A gyűjtőcikket közösségi média posztokkal és fizetett hirdetésekkel támogatjuk a teljes kampányidő alatt.

– Közösségi média mindenek felett:

  • Instagram Story megjelenés (minden szereplő számára 2 egyedi slide-ot készítünk, linkelve, tagelve, highlightként kiemelve, december 24-ig)
  • Instagram Kalauz készítése a cikk alapján, ennek megosztása storyban
  • egyéni Facebook poszt megjelenés 1 alkalommal
  • Facebook gyűjtőposzt (galéria formátum, egyedi leírás és link)
  • posztolás lehetősége a Dunakanyar csevegő Facebook csoportban

Mennyibe kerül ez nekem?

A Karácsonyi ajándéktippek kampány 2023. november 24 – 2023. december 24 között zajlik, és maximum 10 szereplőnek tudunk helyet biztosítani. A rendelés az alábbi e-mail címen adható le, a szabad helyek erejéig. 

A csomag összesített ára:

49.900 Ft + ÁFA

Sajnos nincs több szabad hely a kampányban, így új rendeléseket már nem tudunk felvenni.

FONTOS: 

A kampányoldali és a cikkbéli megjelenések sorrendjét a megrendelések időrendje határozza meg.

Rendelés:

info@ilovedunakanyar.hu

még Ennyi időd van rendelni, ha van még szabad hely:

nap
óra
perc
másodperc
Sajnos erről az ajánlatról lemaradtál...

Facebook
32.097 követő

Instagram
25.816 követő

Weboldal
172.553 oldalletöltés / hó

Hogyan tudsz rendelni, és milyen lépések következnek ezután?

1.) Amennyiben úgy döntesz, hogy csatlakozol a Karácsonyi ajándéktippek kampányhoz, akkor ezt jelezd felénk az info@ilovedunakanyar.hu e-mail címen.

2.) Válasz e-mailben visszaigazoljuk a megrendelést, és ha szükséges, további információkat kérünk.

3.) Egyeztetnünk kell a számlázási adatokat, ill. hogy áfás számlát, vagy adószám nélküli KATA számlát részesítesz előnyben.

4.) Megrendelést követően elektronikus számlát küldünk e-mailben, és 2023. december 24-ig szuper megjelenésekkel népszerűsítjük termékeidet vagy szolgáltatásaidat.

 

Rólunk mondták

Ügyfélszolgálat:
info@ilovedunakanyar.hu
+36 70 677 8402