Blog

wellness hotel a Dunakanyarban

Top 5 pihentető wellness hotel a Dunakanyarban

Kalandos élménymedencék, pihentető szaunák, szédületes masszázsok. Ugye ti is odavagytok a wellness élményekért? Hatalmas kedvencetek a Dunakanyar? Akkor élvezzétek ki az alábbi öt bámulatos wellness hotel szolgáltatásait a térségben, ezeken a helyeken ráadásul a gasztronómiai különlegességek, a jó borok és a friss levegő az alapfelszereltség részei!

#5. Bükkös Hotel & Spa Szentendre

Bükkös Hotel & Spa Szentendre

Tudtátok, hogy Szentendre történelmi belvárosában, a Bükkös patak mellett található a felnőttbarát Bükkös Hotel, amely ráadásul csak 7 km-re fekszik Budapesttől?

A szálloda modern és kényelmes szobáiban garantáltan kipihenitek majd a fáradalmakat, a város felfedezése pedig már önmagában is élmény. Múzeumok, kiállítások, fesztiválok és kávézók várnak benneteket a Duna korzó környékén.

Wellness élmények a hotelben!

A hotelben érdemes kipróbálni a bioszaunát, a finn szaunát, az infraszaunát, a jeges szobát, a dézsát, a gőzkamrát, a masszázsokat, és persze a fantasztikus jakuzzi is, a pihenőágyakkal. A szentendrei szállások közül egyedül ebben a szállodában juthattok ennyi spa élményhez!

Ha Szentendre közelében kirándulnátok, feltétlenül keressétek fel a Dömörkapu-vízesés és a Lajos-forrás környékét, de a Petőfi-pihenő is csodaszép panorámát tartogat számotokra!


#4. Szent Orbán Erdei Wellness Hotel Kóspallag

Szent Orbán Erdei Wellness Hotel Kóspallag
Fotó: szállás.hu

A 4 csillagos Szent Orbán Erdei és Wellness Hotel a Börzsöny szívében, Kóspallagon található, különleges megjelenése miatt biztosan megakad rajta a szemetek, sőt, talán első látásra beleszerettek.

A farönképület gyönyörű, az elhelyezkedése miatt pedig nem csak a pihenést, de az aktív kikapcsolódást is lehetővé teszi. Egy túra a Börzsönyben kihagyhatatlan program!

Wellness élmények a hotelben!

A bababarát erdei wellness hotel frissítő masszázsokkal, arc- és testkezelésekkel, beltéri medencével, kültéri jakuzzival, finn szaunával, infraszaunával, gőzkabinnal, dézsazuhannyal, só és aromaszobával, illetve kültéri rönkszaunaházzal kényeztet majd benneteket. Erre nem lehet nemet mondani!

Ha kirándulni szeretnétek, remek célpont a nógrádi vár és Drégely vára, de a Csóványosi-kilátó, és Királyrét is szuper úti cél. Szívesen utaznátok kisvonattal? Választhatjátok a Királyréti Erdei Vasút, a Transzbörzsönyi vasút és a Kemencei Erdei Múzeumvasút szerelvényeit is, egyikben sem fogtok csalódni!


#3. Portobello Wellness & Yacht Hotel Esztergom

Portobello wellness hotel, Esztergom fürdői (Aquasziget)

A Portobello Yacht és Wellness Hotel Esztergom belvárosában, a Kis-Duna partján található, és összeköttetésben áll az Aquasziget Élményfürdővel. A családbarát és bababarát szállodában a csemeték jól fogják érezni magukat, ahogyan a gasztronómia szerelmesei is, akik ínycsiklandozó magyar ízeket kóstolhatnak, gourmet köntösbe csomagolva. Imádni fogjátok, ebben biztosak vagyunk!

Wellness élmények a hotelben!

Az esztergomi szállodában egy beltéri élménymedence vár benneteket sodrófolyosóval, vízeséssekkel, és mászófallal, a pihenőmedencében a dögönyözőt, és a nyakzuhanyokat élvezitek majd, a jacuzzi meleg vize pedig kellemesen átmasszíroz majd benneteket. Az infraszauna mellett nagy kedvencetek lesz még a frissítő, a stresszoldó, a gyógynövényes és a svédmasszázs.

Kiránduláshoz a környéken szuper úti cél a Várhegy, a Szent Tamás-hegy, és a Strázsa-hegy, könnyű sétához pedig ott a belváros, illetve a Bazilika környéke.


#2. Tó Wellness Hotel Bánk

Tó Wellness Hotel Bánk

A Tó Wellness Hotel a Bánki-tó partján fekszik, ahol a csend és a nyugalom az év bármely szakában garantáltan jelen van. A szálloda színes szolgáltatásait minden korosztály élvezheti, a légkondicionált szobák kellemes pihenést biztosítanak. Az étteremben a klasszikus magyar ízek mellett modern, wellness-orientált fogásokat is kóstolhattok, de borkóstolókon is részt vehettek.

Wellness élmények a hotelben!

A vendégek kikapcsolódásáról és feltöltődéséről a 700 nm-es wellness-centrum szolgáltatásai gondoskodnak. Belső élménymedencék, pezsgőfürdők, finn- és infraszauna, gőzkabin, tepidárium, kneipp-taposó, és fitnesz terem szolgálja a feltöltődést.

Bánk környékén nem csak a Bánki-tó körül tehettek egy sétát, de érdemes felfedezni Rétság és Diósjenő környékét is. Katalinpusztán a Kirándulóközpontot mindenképpen keressétek fel, itt találjátok majd a Gyadai tanösvényt is.


#1. Silvanus Konferencia és Sport Hotel Visegrád

Hotel Silvanus, wellness hotel

A Silvanus Konferencia és Sport Hotel Visegrád legszebb részén magasodik a Duna fölé, a szálloda szobái a közeli erdőre, a Fellegvárra, és a Dunára néznek. A panoráma mellett a friss levegő is „szériatartozéka” a kutyabarát hotelnek, ahol a kulináris élmények is fantasztikusak, akár a panorámateraszon elfogyasztva.

Wellness élmények a hotelben!

A Silvanus beltéri medencével, élménymedencével, jakuzzival, szabadtéri gyermek- és élménymedencével, szaunával, infraszaunával, gőzfürdővel, lábfürdővel, illatos kamrával, sókamrával, kandallós pihenővel, Guinot szépségszalonnal és ayurvédikus masszázzsal vár benneteket!

Visegrádon a Salamon-torony, a Királyi Palota, a Fellegvár, a Zsitvay-kilátó és a Mogyoróhegy környéke a legnépszerűbb kirándulóhely, de a bobozás, a gokartozás és a canopy is kihagyhatatlan program!

Hirdetés

Fesztiválok, koncertek, színházi előadások, túrák, panoráma és kulináris kalandozások mellett a hotelek környékén ezernyi program vár benneteket minden évszakban. Foglaljatok szállást még ma, váltsatok belépőt a wellness élményre!

Megosztás: