Blog

téli sportok Visegrádon, jégpálya

Téli sportok Visegrádon – Sí, alpesi bob, korcsolya

Kétféle típus létezik: aki télen inkább bekuckózik a kandalló mellé a jó meleg szobában, és aki alig várja, hogy leessen a hó, amikor végre fejest ugorhat a téli sportokba. Vagy legalábbis kirándul egyet a hóval fedett Dunakanyarban. Ti azok vagytok, akik alig várjátok, hogy síléc vagy korcsolya kerüljön a lábatokra, és az alpesi bobbal is rekordot döntenétek? Ezek a téli sportok Visegrádon nagyon népszerűek, mutatjuk, hol próbálhatjátok ki őket!

Téli sportok Visegrádon – irány a havas Dunakanyar!

Visegrádi jégpálya – Élmények kicsiknek és nagyoknak!

A Lepencevölgyben található 450 nm-es jégpályát hétköznapokon és hétvégéken is használhatjátok. A gyermek belépő ára 800 Ft/óra, a felnőtt belépő ára 1000 Ft/óra, az olasz korcsolyák bérleti díja pedig 600 Ft (26-48-es méretig választhattok korcsolyát). A helyszínen élezésre is van lehetőség, a tanulást pedig pingvinek segítik!

Korcsolyázás után a rendezvénysátorban megmelegedhettek egy kicsit, egy bögre forralt bor, forró tea és néhány pogácsa társaságában. A parkolás kényelmesen megoldható, a korcsolyapálya pedig márciusig vár benneteket, de addig számos programon is részt vehettek a jégen!

Hasznos információk!

Hol találjátok? 2025 Visegrád Lepencevölgy, 11-es főút, 45-ös km kő

Nyitva tartás:

Hétfőtől csütörtökig: 09:00-19:00

Péntektől vasárnapig: 09:00-21:00

Visegrád jégpálya
Fotó: Visegrádi jégpálya

Visegrádi bobpálya – Nyári és téli bobozás kalandra vágyóknak

A téli sportok Visegrádon évtizedek óta népszerűek, a bobozás is nagyon menő élmény, mi legalábbis évek óta nem tudjuk megunni. A nyári és alpesi pálya egymás mellett halad, és mindkettő egyaránt használható gyermekek és felnőttek számára is. A pályán egy élményfotó berendezés siklás közben még pillanatképet is készít rólatok!

A felvonó hossza 250 méter, a lesikló rész 700 méter hosszú, a lesiklás ideje pedig nagyjából 5-6 perc. Útközben 10-12 kanyar, és gyorsulásra alkalmas egyenes rész vár benneteket. A bobpálya területén büfé és webkamera is üzemel!

Hasznos információk!

Hol találjátok? Visegrád, Nagyvillám 1.

Nyitva tartás:

Munkanapokon: 11:00 – 16:00

Munkaszüneti és ünnepnapokon: 11:00 – 16:00

Visegrádi bobpálya
Fotó: Visegrádi Bobpálya

Nagyvillám sípálya – A síelés szerelmeseinek

Ha a síelés és a snowboard elkötelezett rajongói vagytok, akkor biztosan imádni fogjátok a visegrádi Nagyvillám sípályát! A legfrissebb információ szerint 4 db hóágyúval erősítették a hóréteget a fő pályán (1/A), emellett működik természetesen a síkölcsönző is, illetve síoktatásra is lehet jelentkezni.

Amint támad a tél, egyre több pályával lesznek nyitva, addig is próbáljátok ki a felvonós, hóágyúzott snowtubing (hófánk) pályát, ahol hét döntött kanyaron át élvezhetitek a felhőtlen száguldozást!

Hirdetés

A büfé teljes kínálattal üzemel, a melegedőben pedig le tudtok ülni egy picit a családdal, és megszavazhatjátok, idén kinek megy legjobban a síelés!

Hasznos információk!

Hol található? Visegrád, Nagyvillám-hegy északi oldala

Nyitva tartás:

Hétfőtől vasárnapig: 09:00-21:00

Péntek-szombat: 09:00-22:00

Dunakanyar, Nagyvillám sípálya
Fotó: Nagyvillám sípálya, webkamera

Most, hogy rögtön három program is az öletekbe pottyant, reméljük, kipróbáljátok, milyen adrenalinbomba élmény közülük bármelyik! Talán találkozunk is valamelyik helyszínen a következő hetekben!

Borítókép forrása: Visegrádi jégpálya, gokart és kalandpark

Megosztás: