Blog

Szigetmonostori Kisállatvásár

Hamarosan startol a Szigetmonostori Kisállatvásár!

Rövidesen startol a Szigetmonostori Kisállatvásár, aminek már a mottójáért is odavagyunk, annyira bájos: „Nálunk nincs, ami egy fabatkát sem ér”. Ha kíváncsiak vagytok, mit takar ez pontosan, akkor gyertek, és csekkoljátok az eseményt május 11.-én a Szigetmonostor Faluházban. Mutatjuk a programok javát!

Kisállatvásár Szigetmonostor
Fotó: Kovács Attila

Szigetmonostori Kisállatvásár

Szigetmonostor gyakran előrukkol egy-egy érdekes eseménnyel, ilyen lesz a Kisállatvásár is, ahol a felnőttek és a gyerekek egyaránt jól érezhetik magukat a nyulak, csirkék, kakasok, vagy akár a kacsák társaságában. Sőt, a kedvenceiteket meg is vásárolhatjátok, hogy a holnap már egy saját nyuszival kezdődjön!

A kisállatok mellett természetesen a programok miatt is érdemes kilátogatni a Szentendrei-sziget csücskébe, ahol a helyi kakasok már napok óta gyúrnak a kakas-szépségversenyre.

Azt, hogy melyikük lesz a győztes, nézzétek meg a saját szemetekkel, addig is mutatjuk a Szigetmonostori Kisállatvásár többi programját!

Kisállatvásár programjai
Fotó: Kovács Attila

A Kisállatvásár programjai

A rendezvény során a nyulak és a kiscsirkék beszerzése mellett lehetőségetek lesz lecsapni a legszebb és legkülönlegesebb portékákra a kézműves árusok standjainál, de a helyi termelők finomságaiból is érdemes lesz feltankolni.

A gyerekek körében biztosan nagy sikert arat majd a bábszínház, ahol állatmeséket hallgathatnak és nézhetnek meg, de az állatsimogató és a terményes játszóház is garantáltan nagy siker lesz.

Ügyesen használjátok a fűszereket, és jól áll a kezetekben a fakanál? Akkor nevezzetek be a főzőversenybe, majd próbáljátok ki, milyen is az I. Szigetmonostori Élő Babona Társasjáték.

Szigetmonostor állatvásár
Fotó: Kovács Attila

Mikor, hol, kivel?

Haladjunk szépen sorban. A Szigetmonostori Kisállatvásár 2019. május 11.-én lesz 09:00-16:00 óra között a Szigetmonostor Faluházban (Árpád u. 16). Hozzátok magatokkal a barátokat, a családtagokat, és persze a szomszédot is, és töltsétek a napotokat Szigetmonostor vendégszeretetében.

A gyerekeket semmiképpen ne hagyjátok otthon. Ők minden évben nagyon jól érzik magukat a sok kisállat között, de az íjászkodás és a kocsikázás is hihetetlen népszerűségnek örvend!

A Szigetmonostori Kisállatvásár plakátját a programokkal megtaláljátok a rendezvény Facebook eseményén, vagy Szigetmonostor honlapján!

Amennyiben szerencsések vagytok, még a tombolán is nyerhettek, és a nap végén azzal a tudattal távoztok, hogy megismerhettétek a környék legszebb kakasát is!

Megosztás: