Blog

Mihályi Patisserie Az Év Cukrászdája

A váci Mihályi Patisserie ismét első az ország cukrászdái között!

Megérkeztek a 2019-es Volkswagen-Dining Guide TOP100 Étteremkalauz eredményei, és természetesen a Dunakanyar idén is büszkélkedhet díjazottal. A Dining Guide – Az Év Cukrászdája Díjat a tavalyi évhez hasonlóan idén is a váci Mihályi Patisserie kapta. A TOP10-es listára igen nívós cukrászdák kerültek fel.

Mihályi Patisserie

Dining Guide – Az Év Cukrászdája Díj

Bár a Dining Guide korábban nem listázott cukrászdákat, a tavalyi évben már díjazta az ország cukrászainak munkáját. A váci Mihályi Patisserie azonnal bezsebelte az első helyet Magyarország cukrászdái között, amely hatalmas elismerés, tekintve, hogy a Dining Guide-díj az egyik legjelentősebb elismerés a hazai vendéglátóiparban.

A Dining Guide a korábbi évekhez hasonlóan idén is külföldi szaktekintélyeket hozott, akik egész évben tesztelték a hazai gasztronómiai élet képviselőinek munkáját. A tesztelésben nem vettek részt hazai séfek, étteremtulajdonosok, gasztronómiai tanácsadók és bloggerek sem.



A nemzetközi szakmai zsűrit idén Enrico Crippa vezette, aki a három Michelin-csillagos Piazza Duomo étterem séfje. A Dining Guide évek óta dolgozik továbbá Fausto Arrighivel is, aki 36 évet töltött el a világ legnagyobb nevű étteremkalauzánál, a Michelin Guide-nál.

A Dining Guide elsősorban azon szempont szerint értékeli az éttermeket, hogy miként felelnek meg a saját kategóriájukban elvárható szintnek.- írja a diningguide.hu.

Mihályi Patisserie Vác

Az év cukrászdája díjat a váci Mihályi Patisserie kapta! 

Mihályi László cukrász ikonikussá vált váci cukrászdája igazán népszerű a helyiek, és a Dunakanyarba kiránduló turisták körében. A sütemények amellett, hogy fantasztikusan finomak, elképesztően szépek is. Így nem véletlen, hogy rengetegen posztolnak Instagramon innen egy-egy cukrászda látogatás során.

A Mihályi Patisserie olyan kiváló neveket utasított maga mögé, mint a Gerbeaud, az Édességlabor, vagy éppen a Százéves Cukrászda.

Hirdetés

Ha tehetitek, mindenképpen gyertek el Vácra a Fő térre, és ismerkedjetek meg a Mihályi Patisserie-élménnyel személyesen! Már a honlap is nagyon csalogató, hiszen ki tudna nemet mondani a Rózsakert, a ‘Csík’ Somlói, a Barangoló, vagy a minden ízében tökéletes Remete puncs csábításának?

Fotók: Mihályi Patisserie

Megosztás: