Blog

Kaszás Gergő fotó túraútvonal a Dunakanyarban

„Tégy jót”! – Legyen a tiéd egy lenyűgöző Kaszás Gergő fotó!

Karácsonykor annyi, de annyi ajándékötlettel találkozunk, hogy bizony nehéz eldönteni, mire is költsünk. Ám ha az ajándékozással egyben jótékonykodhatunk is, akkor a lehető legjobb döntést hozzuk. Ha szeretitek a dunai panorámát, a szívetek csücske a Dunakanyar, és szerettek jótékonykodni, akkor biztosan örültök neki, hogy a tiétek lehet egy lenyűgözően tökéletes Kaszás Gergő fotó. Mutatjuk, hogyan!

A következőkben változtatás nélkül közöljük Gergő felhívását. Hiszünk benne, hogy az üzenet így érhet el és foghat meg benneteket igazán!

 

Kaszás Gergő Photography

 

„Tégy jót” – Kaszás Gergő fotójával!

 

„Egy meglehetősen rendhagyó bejegyzéssel jelentkezem most így az év utolsó hónapjában.  Azt gondolom jót tenni az év bármely napján jó érzéssel tölti el az embert, bárkin vagy bármin is segítünk. Legyen szó egy másik emberről, a környezetünkről vagy egy egészen pici állatról, a lényeg, hogy nem várunk valaki másra, hanem mi tesszük.



December van és rohamosan közeleg a karácsony, amikor is számomra nem feltétlenül az ajándékozás, de a jó cselekedet aktívan része az ünnepnek.

A napokban három általam készített fotót nagy méretben, kiváló minőségben műanyag lapra kasírozva előhívattattam, amiket licitre szeretnék bocsátani, itt az oldalamon. A licitek mindhárom fotómnál egyenként 5 napig lesznek aktívak. Az 5. Napon 20:00-kor lezárom a licitet és egy új posztban aukcióra bocsátom a következő fotót.”

Kaszás Gergő jótékonysági kezdeményezés

 

A licitálás menete

„A licitálás remélhetőleg egyszerű módon fog zajlani. Aki szeretné a kezemben látható fotót az otthonába, irodájába vagy karácsonyi ajándékként egy szerettének átadni, akkor nincs más dolga, mint a képre fordítani kívánt összeget a kép alá kommentben leírni.

Ha valaki nem szeretné kommentben írni az összeget tehát úgynevezett privát licitet szeretne tenni, akkor nekem üzenetben küldje el azt. Ha ilyen licit érkezik, akkor én csak a licit összegét fogom itt kommentben közzétenni, hogy mindenki pontosan tudja, hogy hol tart a licit.

Hirdetés

Az aukció lezárása után a nyertes licitálóval fel fogom venni a kapcsolatot, aki majd személyesen veheti át tőlem a fotót egy előre egyeztetett helyszínen és időpontban.

Amennyiben mindhárom licit lezárásra került és mindhárom kép gazdára talált, akkor a személyes átvételt követően a három fotó eladásából befolyt teljes összeget a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME) részére fogom átadni. Ezzel elismerve és támogatva munkájukat!”

Kaszás Gergő fotó

„A licit 5000 forintos árról indul”

Ha szívesen részt vennétek az aukción, és kíváncsiak vagytok a képek eredeti méretére, keressétek fel a Kaszás Gergő Photography oldalt a részletekért.

Itt tudjátok majd nyomon követni a licitálás folyamatát is.

Látogassatok el Gergő oldalára, ha a Dunakanyar szépségeit fotókon is szeretnétek látni. Ez a srác olyan szemmel látja a térséget, ahogyan csak nagyon kevesen. A „Tégy jót” felhívást pedig kérjük osszátok meg ismerőseitekkel is, hogy az adománygyűjtés mindenképpen sikeres legyen.

Ne feledjétek, indul az aukció!

(A cikkben látható fotók vesznek részt a felhívásban!)

Megosztás: